marți, 23 februarie 2010

Pantera Roz şi Cristian Diaconescu

Cine l-a trimis prin şantaj la colţ, pe coji de nucă pe Cristian Diaconescu? Tanti Aglaia, mătuşa Tamara, Marean, Băse, juna Jucan nu ne spune.

Cu ce mogul s-a întâlnit diplomatu', de creştea pipota în pesedistul votaş de-l călcau în picioare? Cu Vântu sau cu Patriciu? Că nu se întâlnea cu Felix, că nu era de şantaj. S-o fi întâlnit cu vreun rege de-al asfaltului că ăia-s oranjulii? Sau cu vreun băiat de ăla care se ocupă cu armament, că şi la SRI s-a dus după urma scutului.

Şi umbla şi degizat prin buricul târgului. Asta trebuie ilustrat, că fără ilustraţie n-o să înţelegem niciodată gravitatea faptului.



Dar să continuăm dilema, trilema, problema. Ce-o fi făcut el, nefericitul candidat, să trebuiască să-şi ia votanţii şi să-i trimită ca semn de vasalitate nefericitului Prostănac. Şi să intre pentru totdeauna în rândul cadavrelor politice care populează partidele. Nici nu contează.

Aş ilustra-o şi pe asta dar nu mă lasă iutubul. Dar pun un link. Arta cere sacrificii.

Oricum, suspansul o să rămână perpetuu. Şi niciodată n-o să ştim al cui o să fie câinele de mai jos.



Un subiect umflat (v-am spus să vă uitaţi la clipul ăla cu link, voi Batman, Batman, na, că nu ştiţi despre ce vorbesc) care ne arată încă o dată că tanti Secu e bine merci şi-şi face treaba.

O poveste mai credibilă e aici. Dar e mai bună a mea.

8 comentarii:

Anonim spunea...

o mica scapare :"S-au cu vreun băiat de ăla care se ocupă cu armament, că şi la SRI s-a dus după urma scutului."
Acel "s-au" are rolul de "ori"

Dan Selaru spunea...

Merci, rectificat.

Turambar spunea...

Da. O escplicatzie de o limpezime retorica, procedura, vizuala, geostrategica si patibulara remarcabila. Asta este motivul pentru care te citim pe tine si nu ne uitam la Discovery.

:D :rofl:

Camil Stoenescu spunea...

:)..asta era

Anonim spunea...

un babalau.tare cred ca si asa zisa lui competenta in externe e tot un mit urban de dansii inventat. asa am crezut si despre geoana cand a stat 7 ani la americani. dupa ce s-a intors si a inceput sa vorbeasca ne-am dat toti seama ce pafarist era.cand te gandesti ce gogomani reprezinta romania pe afara!

Circoloco spunea...

Ups, ma scuzati aici sunt cei ce vorbesc fara sa spuna nimic...m-am carat ca sunteti atat de plictisitori...

Ciprian spunea...

eventuala sa alegere ar fi facut PSD un partid "frecventabil". Adica circul ar fi continuat.
Acum PSD e "in oarecare masura" frecventabil. Circul continua.

Dan Selaru spunea...

Nu fac schimb de linkuri. Asa suntem noi mai putin talentati.