duminică, 7 decembrie 2008

Cornel Nistorescu

Aici aflăm cum, după ce ani de zile a fost un neostoit luptător pentru legalitate, Cornel Nistorescu "respectă" legea.

Şi o respectă până la intrarea în spital a unor cetăţeni paşnici şi legali. Domnule Nistorescu puţin respect pentru legea aia pe care o tot clamaţi. Peste flori, pe trecerea de pietoni? Acum vreau să văd puţină Justiţie de aia oarbă.

Şi nu e "un şofer", e Cornel Nistorescu domnilor de la Realitatea TV.

UPDATE Părerea împricinatului despre trafic.

21 de comentarii:

AristotelCostel spunea...

"Obiectivitatea" liberalului Cornel Nistorescu a trecut in planul al treilea cand am vazut ce don'sorica trage dupa el.

Modelul Imre-Tariceanu-Columbeanu se poate aplica unui...moralist?

Am indoieli!

Stiu si eu, parca nici intoarcerea pe zebra nu-l ajuta...

Dan Selaru spunea...

Vreau sa vad ce o sa se petreaca.

Anonim spunea...

Dan
O să-l vedem diseară la TV analizînd situaţia politică a ţării.

Anonim spunea...

toată lumea a pus tunurile pe el acuma, nu? Cred că mai bine aplicăm zicala aia: "fă ce zice popa, nu ce face popa". Amin

Ionut spunea...

@anonim
Si cu zicala asta avem liber la pupincurism si demagogie? Daca cineva nu crede in ceea ce spune nu vad de ce ar trebui sa cred eu. Prea multa lume se crede experta in manipularea opiniei publice desi nu are nici pe departe inteligenta necesara.

Dan Selaru spunea...

E persoana publica. Cand o persoana publica face ceva absolut ilegal dar in rest este un soi de "far calauzitor" normal ca toata lumea pune tunurile pe el.

Anonim spunea...

Un accident. Un ziarist. Ziaristul nu il relateaza ci il produce. Dar ce spunea oare acum ceva vreme ziaristul despre accidente produse de politicieni?

http://www.youtube.com/watch?v=w2Zw8wBXJ-c&feature=related

Dan Selaru spunea...

Merci, l-am pus.

Anonim spunea...

Nu pateste nimic, are "prieteni" importanti.

Dan Selaru spunea...

Ba o sa pateasca.

Anonim spunea...

Bravo pentru vigilenta!

Acum scoateti si ghilotina in piata!

Aaaaa... ce scrie in DEX la "accident"?

Unknown spunea...

In DEX nu scrie la "accident" nimic de intoarcerea peste scuar sau pe trecerea de pietoni. In principiu scrie ceva legat de un fenomen intamplator, imprevizibil. Cand un nesimtit se urca pe scuar nu e nimic imprevizibil, ca doar e nesimtit, nu? :).

Anonim spunea...

Probabil nu se va întâmpla nimic...vezi şi alte cazuri- soţia lui Păunescu, tânăra omorâtă pe o trecere de pietoni de pe kisseleff de o tanti ce circula cu viteză mare etc.

Am avut şi eu "plăcerea" de a-l vedea în trafic pe Nistorescu. Era la volanul, probabil, aceluiaşi X5. Eu eram în maşina mea şi mai că s-a urcat pe mine pt că nu s-a asigurat...deşi nu m-a învrednicit cu nicio privire, aroganţa i se citea pe faţă.

Aceeaşi aroganţă se pare că a manifestat-o şi acum, deşi la un nivel mult amplificat. Probabil că atât timp cât a sta în maşină a tras divesre sfori. Apoi va ieşi pe post şi se va plânge de linşaj mediatic.

Dan Selaru spunea...

A iesit si parea sincer afectat. Sper din suflet sa nu fie prea grav accidentul pentru cei doi. Iar el sa plateasca asa cum ar plati orice om normal. Avea talent.

Anonim spunea...

bah voi ati inebunit? pai a incalcat regulile de circulatie si a provocat un accident soldat cu vatamare, doamne ajuta sa nu fie mai grav..
pentru asta dosar penal si sper PARNAIE!! nu ma intereseaza cine e...si daca e, cu atat mai mult..
LA PARNAIE!

Anonim spunea...

n-a coborat din masina sa se intereseze de starea ranitilor. jenant, un gunoi.

Anonim spunea...

nu gasesc nimic clar despre conditiile in care s-a produs accidentul; avand oarece experienta cu motociclistii sfidatori, astept detalii privind rolul celui pe doua roti in toata povestea; nu cumva avea viteza prea mare? nu cumva depasea prin loc nepermis? nu cumva mergea prin loc nepermis? hai sa nu judecam politic un accident de circulatie,totusi!

Anonim spunea...

sa facem ce spune un popa penal, cam asa ar fi. intoarcerea pe trecerea de pietoni e clasica pentru un anume soi de mentalitate, iar nu e ceva de forta majora.

Anonim spunea...

Gunoi nenorocit, acum se vede de ce sunt in stare cocalarii astia, imi si inchipui cum vorbea la telefon in timp ce copiii aia erau intinsi pe jos...incredibil..o sa scape, tara de KKT !!!!!!

Anonim spunea...

Daca si asta scapa basma curata, ma kk pe ea de tara !!!

Mai ceva ca in serialele alea cu sclava isaura si cu fraieri pe plantatie.

ALOOO Politia Romana !!! Aplicati legea, mama ei de lege!

Anonim spunea...

Macar nui ipocrit Nistorescu asta. E liberal si dupa cum se comporta liberalii, probabil ca singura libertate cu care sunt ei de acord e cea a datului cu masina peste pietoni. Verificati statutul partidului, o sa vedeti ca asa e.