duminică, 27 iulie 2008

Inundaţii şi politicieni

Ce se întâmplă în Moldova e o tragedie, ştiu pentru că merg telefoanele şi am veşti de la soacră-mea la 2 ore.

Ce nu pricep toţi reporterii şi analiştii politici vis a vis de drumurile politicienilor pe acolo este imensul ajutor moral pe care apariţia personajelor politice, indiferent de culoare, partid şi capabilităţi de a face ceva practic, îl dau.

Şi Vadim Tudor cu Laszlo Tokes mergând de mânuţă la un pod dărâmat sunt un ajutor. Nu mai mâncaţi căcat din studiourile din Bucureşti, nu mai priviţi totul prin prisma voturilor, acolo se moare şi se suferă, oamenii ăia au pierdut tot.

Dacă un asemenea mod de-a gândi poate fi înţeles pentru membrii unui partid, trebuie să atace excursia duşmanului şi s-o laude pe a şefului său, la reporteri poţi să vezi din aceste momente tragice cât de aserviţi politic sunt.

Comentaţi reporteri şi analişti, comentaţi!

UPDATE1: Solidaritatea oamenilor şi eficienţa autorităţilor sunt un pas mare înainte faţă de 2005.
UPDATE2: Dacă drumul până în zona inundată al lui Băsescu e perfect normal, apariţia la întronizarea de la Craiova a mitropolitului Irineu e pură şi ruşinoasă demagogie.
UPDATE3: Evacuări forţate, oameni şi animale. de multe ori oamenii cred că vaca din bătătură trebuie apărată cu preţul vieţii, câtă frică de ziua de mâine.
UPDATE4: O surpriză plăcută, Cristian David, singurul penelist de sorginte Fenechiu care n-a fost o ratare.

Niciun comentariu: