luni, 21 iulie 2008

Revoluţie a la Geoană

Geoană ne spune că va face o revoluţie în administraţia ţării. Şi ne explică cum cu 6 procente creştere de PIB pe an, fără ca guvernul condus de el să facă ceva, apare nu ştiu ce sumă la educaţie. Păi domnule Geoană, nici guvernul ăsta nu a făcut nimic, a avut, măcar, bunul simţ să ne lase dracu în pace, că nu guvernul a crescut PIB-ul ci poporul român.

N-a avut specialişti guvernul actual? N-a avut, şi e bine că n-a avut, că ăştia s-au ocupat cu cârnaţi şi palincă nu cu privatizarea Petrom.

Ne promiteţi o revoluţie în care, fără să faceţi ceva, totul rămâne ca până acum. Domnule Geoană logica e o chestie care nu are legătură cu politica, ştiu deja, dar azi a fost prea de tot.

Poate o spuneaţi membrilor de partid şi s-a scăpat la televizor din greşeală şi ăsta-i sabotaj mediatic, aveţi trădători p-acolo. Sau poate dorinţa de imagine v-a întunecat uzul raţiunii.

Membrii de partid înţeleg altceva decât omul de rând? Sigur că da, la ei e vorba de comisioane, trafic de influenţă, grupuri de interese, contracte preferenţiale, licitaţii trucate, şamd.

A avut dreptate Nea Nelu. Şi domnule Geoană habar n-aveţi să înfieraţi cu mânie proletară, de mult vreau să vă dedic un clip cu Ana Pauker, dar nu-l găsesc.

Trebuie să-l citez pe Vanghelie: "Opriţi grătarele, vorbeşte domnul Geoană!"

N-a pus irealitatea pe youtube discursul şi nu l-am furat.

Niciun comentariu: