joi, 24 iulie 2008

Sever Voinescu , Cătălin Avramescu

Cei doi cetăţeni sunt judecaţi de parcă în ţara asta numai şmecherii politici actuali au voie să candideze pentru Parlament. Ştiu de ce atâta scandal, pentru că băieţii ăştia doi nu fac parte din gaşcă, sunt de pe margine.

Tremură chiloţii, cam cufuriţi în acest moment, ai marilor de prin partide că vor da faţa în faţă, prin teritoriul uninominal, cu cine ştie cine, vreun tânăr nervos care spune din casă hidoşeniile politice, sau nu pune botu' la mânăreala transpartinică de zi cu zi.

Cei doi sunt victime clare, dar merită salutat faptul că există. Romantismul politic e viu în România. Dacă reuşesc să treacă în Parlament, mă îndoiesc, vom vedea altceva decât feţe de tip Bolcaş, Buruiană, Onaca şi alţii.

Dacă PDL va pune în faţă altceva decât feţe murdare, politicieni hârşiţi prin traseism, scandaluri şi renaşteri politice obţinute prin trădare, şantaj sau pupincurism s-ar putea restul "clasei politice" să aibă o surpriză.

Să vedem cine cunoaşte mai bine poporul român.

5 comentarii:

Unknown spunea...

vorba ta, cel mai probabil sunt bagati la inaintare ca sa ascunda ceilalti marlani deja cunoscuti. pacat.

Intri in blogroll de azi, excelent scris :)

Dan Selaru spunea...

Merci, cred ca nu exista cadre in randurile stranse ale partidelor.

Merci

Anonim spunea...

Daca pana acum era doar o banuiala ca politicienii sunt in stare sa ne infulece pe nerasuflate, de acum este o chestiune bine stabilita, atata timp cat Catalin Avramescu are o lucrare de doctorat in CANIBALISM !!!

Anonim spunea...

Sunt pupincurişti cei doi pe care ii aperi. Premiul lor de la Băse e un posibil loc în parlament. 4 god sake wake up-

Dan Selaru spunea...

Dacă tu preferi Bolcaş, Buruiană, Onaca e o opţiune personală.