marți, 16 septembrie 2008

Balamucul în care trăim

Derbedeii politicii româneşti se laudă cu drăciile copilăriei şi adolescenţei. Nuţi împarte sarmale. Adomniţei spune poveşti. Mazăre face surf. Nuţi e la sarmaua 100. Petre Roman se întoarce.

Pe Geoană nu-l lasă nevasta să se uite la chiloţii tanga organizaţi de Mazăre. Stolo e supărat pe Mitrea, şi invers. Nuţi e la sarmaua 200. Tăriceanu minte şi el ceva, să nu iasă din rând. Boc flutură un băţ.

Băse nu ţine discursuri şi bagă un blestem electric, se opresc microfoanele. Vadim are sau nu are blog. Orban a avut nota scăzută la purtare, o are şi acum. Sarmaua 300 e împărţită de Nuţi poporului.

Bursa e lată, Medvedev spune că nu-s necesare militarizări şi naţionalizări. Ce capitalist! Ăia cu asigurări la AIG se uită cruciş la banii daţi ani de zile, Nuţi, obosită, scoate sarmaua 400 din oală.

S-au terminat sarmalele, nu şi balamucul. Mazăre are cască, umblă cu gagici şi decapotabile. Ce partid de stânga! Nea Nelu plânge în China şi face tratament cu hormoni de creştere. Pentru el nu pentru partid.

Nuţi spală pe jos, cu mopul. America începe să se cutremure economic şi să tragă toată şandramaua în jos. Jumătate din copii nu înţeleg ce citesc. Pe străzi se moare, la Bagdad se moare, la Kabul se moare. Nuţi a plecat acasă sau la Cotroceni.

Vă pup!

Şi pentru cei care înţeleg, toate astea nu vor avea ecou.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pai de la presa ni se trage. Cred ca si daca ar veni un meteorit spre Terra, presa noastra ar vorbi despre mop-ul Udreei, slipul lui Stolo si misspsd lui Mazare.
Incep sa cred ca e o politica deliberata de imbecilizare a populatiei.
Am ajuns sa ma uit numai pe TMC si posturi muzicale.
Poate nu ar fi fost rea legea Ghise-Funar. :)

Anonim spunea...

:)))) Foarte tare articolul!