vineri, 3 octombrie 2008

3.872

Aici v-am spus că e nasol. A trecut o săptămână. Un euroi tocmai s-a făcut 3.872 RON. Şi nu suntem încă loviţi de criza externă, vine şi ea. Deficitul imens extern pe care-l avem face ca Banca Naţională să nu se lanseze în stabilizarea monedei. Şi vorba lui Baltazar, cineva trebuie să le-o dea peste bot idioţilor care compun clasa politică. Sunt pentru neintervenţia Băncii Naţionale până la momentul în care Guvernul demisionează. Unde-i creşterea economică domnule Prim Ministru?

Sunteţi nişte idioţi domnilor guvernanţi şi domnilor parlamentari, mai aveţi bani pentru alegeri sau vă dăm jos cu parul? Ce ziceţi de o mărire cu 1000 la sută a pensiilor ca să aibă pensionarii cu ce să se şteargă la fund după pâinea goală pe care o s-o mănânce la iarnă, în frig?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Tocmai am aflat ca sparlamentarii si-au votat hoteste o marire la pensia de parlamentar, plus alte giumbuslucuri.Au facut-o printr-o hotarire pt ca acest tip de act nu poate fi atacat nici la CCR.

Mai ai avintul ala revolutionar? Parca m-as lipi si eu, chiar daca sint din provincie. :))
Sau mai buna e varianta Rosal? :lol:

Dan Selaru spunea...

Cu sape furci topoare.

Anonim spunea...

Sper sa ma primeasca in tren cu toporul. :))

Anonim spunea...

Shelly, uite ce scrie asta:

"Democracy substitutes election by the incompetent many for appointment by the corrupt few." (George Bernard Shaw)

Eu propun totusi sa mergem la vot si sa convingem si altii s-o faca (chiar daca voteaza contra). Si, in general, cred ca ai nevoie de mai mult curaj sa spui ce trebuie decat sa lovesti cu ciomagul.

P.S. Imi pare bine sa te intalnesc on-line, felicitari pt. blog!

Dorin Draghici

Dan Selaru spunea...

:-) Ce lume mica. Normal ca ne ducem la vot.