miercuri, 1 octombrie 2008

Mai vorbim

Am să vă aduc aminte câteva spuse băsesciene că tot a trecut sezonul de înjurături la El Prezidente.

1. Discursul va rămâne în Monitorul Oficial.
2. Voi coopera cu orice Guvern eliberat de oligarhi.
3. Le-a spus să nu se ia de el.

Băsescu nu se îndepărtează de PDL. Băsescu se foloseşte de lăcomia PNL-ului şi PSD-ului pe care-i lasă să ajungă la putere. O să-l numească pe Geoană prim ministru că PSD-ul n-are oligarhi, aşa a zis Vanghelie. Ăla o să se bucure. După care să vezi cum toate pomenile electorale date cu furie de PNL, câteodată forţat de PSD, şi susţinute, pe tăcute, în ultima vreme de PDL, plus degringolada din economia mondială, o să conducă la o minunată recesiune economică. Nasoală rău. Când economia se va prăbuşi o să se spargă totul în capul Prostănacului, o să-i tragă şi pe penelei după el că se vor înghesui la guvernare.

Soluţia salvatoare? Cine a mai rămas? PDL. Cu sau fără alegeri anticipate.
Fără opoziţie, în poziţie de salvatori, cu artificii, cai albi şi înfrânţi în cuşti. Şi nu uitaţi că Stolo se pricepe la naţionalizări.

Dacă se duce dracu' şandramaua înainte de prezidenţiale e simplu. El Prezidente a spus-o. Dacă nu, vă garantez că o să stea Băse cuminte. Cine o să-l înjure din poziţia de preşedinte cooperant. Şi pe cine o să aducă PSD sau PNL contracandidat? Vezi sondajele şi mai priviţi odată la Bombonel sau la .... de la PNL.

Băsescu i-a pus pe pedelei să-şi ţină gura şi să meargă înainte. Circul va fi după ce alianţa PSD-PNL va ajunge la putere. Ăia o să aibă majoritate, eventual, de proşti, o să-l suspende iar. Se va întoarce ca victimă şi aşa mai departe. PDL va urla. Băse o să tacă şi va încerca, de formă, să medieze. Numai un cretin vrea să guverneze dîn 2009 încolo. Din fericire de ăştia nu ducem lipsă.

Şi uite aşa fiecare pasăre pe limba ei piere.

5 comentarii:

Viq spunea...

Dane,
Pare destul de nonconformist scenariul tau.
Dar tocmai prin asta, nu m-as mira sa fie cel mai aproape de adevar.

Sincer sa fiu, si mie mi se pare ca guvernarea din 2009 incolo miroase a mort. Daca mai luam in calcul conjunctura externa, ne trec fiorii. Deja Ilici pregateste trendul propagandistic antiliberal : "America, stindardul capitalismului, se prabuseste - deci capitalismul e falimentar !!!!"

Am sentimentul ca perioada de criza, care se pare ca nu va ierta pe nimerica, ar impune niste oameni politici extrem de responsabili si o mobilizare populara fara precedent intr-o lupta foarte dura pentru existenta simpla fara pretentii de dezvoltare economica.

Nici una nici cealalta nu dau semne ca si-ar avea cuibul prin spatiul C-D-P.
De-om trai .. om vedea.
Daca nu, nu.

Anonim spunea...

la ce politicieni avem, as zice ca nu la va pasa ca ne-asteapta o perioada de recesiune..pt ca scopul lor e sa-si umple buzunarele proprii. Asa ca tot vor vrea sa guverneze

Anonim spunea...

Cam acadabrant.Si ar arata un Basescu cam iresponsabil, pe care nu-l intereseaza decit "sa le-o traga".Nu cred, tintele lui sint euro-2014 si aderarea la spatiul Schengen-2011.
Dar personajul cel mai indicat, mai credibil si mai "protejat" sa ia o atitudine ferma impotriva dezmatului bugetar este Mugur Isarescu. Nu-i aud gurita defel.

Anonim spunea...

Cred ca era "adacadabrant" :)

Anonim spunea...

Dar despre varianta asta ce zici ->
http://fuckyoutovarasi.blogspot.com/2008/09/alianta-da-reloaded.html ?