marți, 23 decembrie 2008

22 Decembrie

Mi-am păstrat decenţa să nu postez ieri. Investirea Guvernului, mitocăniile lui Mitrea şi ouăle ratate, sau nu (plătesc eu amenda lângă sute de alţi oameni, de altfel, la două milioane, sunt gata oricând să lansez un atac, sper că mai bine ţintit) sunt nimicuri. Toate subiectele astea sunt minore, nu merită lipsa de respect în faţa sacrificiului făcut de copiii de acum 19 ani, aşa că, mai bine, puţină tăcere plină de respect.

Nu sunt vreun fanatic ecologist dar măcelul brazilor de Crăciun e tradiţional dar păgubos. Mai scump dar mai cinstit, am cărat un brăduţ viu, o să stea în casă vreo două săptămâni. După aia are un viitor de brad normal, şi viu, plantat în pământul patriei. Dacă 20 de ani plantez căte un brad e un pas înainte. Dacă o facem toţi e un pas mult mai mare. Are şi certificat.

Sărbători Fericite! Prima strigare. Şi sper să rămâneţi la fel de tineri.

14 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule, azi dimineata am intrat aici inainte de a vizita alte case. Si, cu soarele si lumina de afara (desi, evident, ar trebui sa fie totul alb), you made my day. Cu totul:
1. Ouale.
2. Approach-ul fatza de bradutz.
3. Felicitarea muzicala.
4. Multumesc. Asemenea.

Semi off-topic: tata/mama erau mari fani Beatles si Rolling Stones? E o intrebare intr-un chestionar empiric.

Dan Selaru spunea...

Nu erau, dar sunt eu, ascultau muzica italiana, no comment. Merci

Anonim spunea...

Buna ziua!

Anul trecut am facut si eu cam acelasi lucru: am primit un brad imens, in ghiveci pe care apoi l-am plantat la tara, in curte.

Anul asta, insa, nu am mai avut loc de inca unul, asa ca am refuzat sa iau brad.

Va intreb, insa, de unde l-ati luat dvs?(vreau si eu astfel de brad, in conditii legale cu certificat) pe care apoi sa-l plantez...dvs unde-l plantati? In padure? in parc?


Multumesc!

Dan Selaru spunea...

Din piata din Drumul Taberei, chestia aia verde de pe ghiveci e timbrul. Ghiveciul e separat. Trebuie venit cu masina. O sa-l plantez la tara in curte.

Paul Padurariu spunea...

Sa va fie de bine proaspata achizitie. Si eu am vrut sa cumpar un brad in ghiveci dar nu am mai gasit(sunt din Iasi) si nu mi-a ramas decat alternativa bradului "sacrificat". Sarbatori Fericite!

Dan Selaru spunea...

Multumesc la fel.

gabriela spunea...

Eu mi-am luat un brad artificial. DEsi cand ma gandesc cat plastic are mi se face rau, da macar nu mai sufar ca in fiecare an cand vedeam bradul uscat si jumulit cum lua drumul ghenei.
Un moment de tacere si de la mine. Si "Sarbatori fericite" !

Anonim spunea...

Daca simtzesc corect adierea de dezaprobare, doar o vorba: muzica italiana de anii '60-'70 era, parte din ea, de (foarte) buna calitate. Sigur, era altceva fatza de Beatles, RS, dar si soul si R&B; dar nu era de loc dubitabila ca gust.

Anonim spunea...

Asa da, bravo! Respect!

Dan Selaru spunea...

Nu era rea de loc muzica italiana, acum o apreciez. :-) Varsta.

Anonim spunea...

Sara buna!
Apreciez atitudinea ta si fata de nimicurile cotidiene si fata de... bradut. Da, si eu am un brad de plastic... Este oribil spectacolul "de dupa" cind sute de brazi zac aruncati printre blocuri sau chiar "uitati" prin piete...
Cele bune in Sarbatori
Flavius

Dan Selaru spunea...

Sarbatori Fericire!

Ela Roseni spunea...

Sarbători fericite! Până voi avea maşină, rămân la brăduţul de plastic. Nici la mine nu mai vine Moşul cu brazi tăiaţi. :)

Dan Selaru spunea...

Sarbatori fericite!