marți, 2 decembrie 2008

Scrisoare închisă către domnul Băsescu

"Domnule preşedinte

Mi se pare absolut ineficient să citiţi aceste rînduri, ba chiar consider că şi consilierii dumneavoastră ar greşi dacă şi-ar pierde timpul cu aşa ceva. Sînt un cîrcotaş oarecare, un veşnic nemulţumit (aproape 20 de ani pot fi definiţi ca fiind o veşnicie). Nu merit atenţia instituţiei dumneavoastră, nu este normal să pierdeţi nici măcar o secundă cu această scrisoare.

Sînt convins că în tot acest timp dumneavoastră sînteţi conştient că au fost anulate cîte 12,5 milioane de buletine de vot, atît la Cameră cît şi la Senat. Sînt convins că dumneavoastră, în calitate de jucător, vă daţi seama că există extrem de mulţi cîrcotaşi, fiecare cu ale lui, toţi lipsă la apelul politicii. Ca jucător ce sînteţi sînt convins că ştiţi ce înseamnă să practicaţi jocul dumneavoastră politic pe stadioane cu din ce în ce mai puţini spectatori. Sînt convins că pe termen scurt lipsa noastră din tribunele arenei unde vă desfăşuraţi jocurile chiar vă aranjează.

Grav este că pe termen mediu şi lung viitorul politicii va avea lacune clare. Moştenirea pe care o veţi lăsa va fi un gol imens. Nu aceasta este soluţia dorită în locul a ceea ce v-a lăsat domnul Iliescu. Aţi fost ales pentru schimbare. Nu căutaţi nemărginirea, nu există.

Avem toţi chef de politică. În acest moment aproape orice am consuma ni se apleacă. Ştim cu toţii că veţi accepta acea guvernare care vă va garanta mijloacele necesare pentru încă un mandat de preşedinte. Vă rog respectuos să faceţi în aşa fel încăt să îl meritaţi.

Vlad Roman"

Subscriu şi vă rog să o faceţi şi voi cu o semnătură.
Dan Şelaru

12 comentarii:

Anonim spunea...

Subscriu

Andrei spunea...

Nu inteleg absolut deloc acest articol. Are vr0 logica?

Anonim spunea...

E usor sa arati cu degetul... in Romania de azi atat de multi arata cu degetul ca a devenit inutil.
E greu sa pui mana sa faci ceva... in Romania de azi atat de putini fac si altceva decat sa dea din gura (sau din taste) incat au devenit o masa neglijabila.
Ai chef de politica? Baga-te in politica! Ti-e greatza de modul in care un primar din sat mobilizeaza electoratul sa voteze doar pentru partidul lui? Du-te si explica-le oamenilor ce se intampla. Sunt multi dorei folositi ca masa de manevra. Poti sa-ti propui sa-i trezesti la realitate, dar nu poti sa le ceri politicienilor sa nu-i mai foloseasca!

Anonim spunea...

Felicitari !

Acest articol va include in categoria , din ce in ce mai numeroasa, a celor care scriu cu mult mai mult decat citesc. Tot inainte !

Anonim spunea...

Facem pariu ca esti dintre care o sa-i dea mandatul cu pricina, chiar si daca nu va merita, in continuare, iar si iar? O sa se gaseasca "argumente" de genul: "altul mai bun nu exista", "El e singurul care...", "e El hot si mincinos, dar mai putin decit ceilalti", "e o fiara politica, numai el ne va scapa de x, y, z" etc etc etc.

Hai, pa, noi "succesuri" in campania pentru alegerile basesco-prezidentiale! :)

Anonim spunea...

Poate n-ar strica sa ne scriem si noua insine o scrisorica, dar sa fie "deschisa".

Anonim spunea...

Citind si scrisoarea asta sunt si mai convins de faptul ca absenta e o nota buna ptr romani avand in vedere ce ne propun oamenii astia ca si optiuni politice. lipsa de respect pe care o arata unul fata de altul si tigania pe care o promoveaza demonstreaza respectul pe care il au pentru noi. nu cred sa mai existe in romania la vreun nivel o asa porcaiala.. si basescu e evident nr 1 in lumea asta a lor. si asa a fost omorata democratia in romania. cu laturi.. sunt f suparat

Dan Selaru spunea...

1. Absenta nu e un lucru bun.
2. Nu pot sa spun ca cine o sa votez pentru ca nu stiu.
3. Sa fii anonim e foarte usor, e o lipsa de responsabilitate care permite orice.
4. Traian Basescu e implicat in formarea noului Guvern, ca place sau nu place, am subscris acestei scrisori, nu am scris-o, pentru a-i aduce aminte ca tara e inaintea propriului interes.
5 Cine n-a inteles asta inseamna ca nu ntelege ce citeste.

doru spunea...

Subscriu, convins fiind că va face, ca și până acum, tot ce-i stă în putere pentru a schimba lucrurile... în bine. Bravo Domnule Președinte! Puțini au înțeles din păcate, că atunci când cineva incearcă să facă ceva, are nevoie și de suport, nu numai de critică. Voi ăștia inzestrați în ale tastelor și blogoritului, ce vă considerați apți și perfecți, o să fiți vreodată capabili de altceva decât crictică? Respect.

Viorica spunea...

subscriu.
Si spre deosebire de anonimul cu gura mare, semnez.

Dan Selaru spunea...

:-) Noi suntem mai trecuti. Mai stim ce e aia responsabilitate.

Anonim spunea...

hotnews are cititori interesanti.

per total am inteles ca sint incult si cu deficiente de exprimare, ca sa nu mai critic politicienii ci sa le iau locul si ca il voi vota pe Basescu. asta da feed back.

noroc ca nu aici e horoscopul...