marți, 27 ianuarie 2009

Comentezi?


REALITATEA.NET

11 comentarii:

Anonim spunea...

Nu'i vad pe Boc,Geoana et.co :)

Anonim spunea...

Cred că anii lui ceaşcă au lăsat urme adânci.
"Umorul" acesta nesimţit,fie că este în imagini,fie că este anonim,mă contrariază.

Tashy spunea...

Stimati constanteni ! Parcul Tabacariei striga dupa ajutor !! Se afla intr-o stare deplorabila !!! Urmariti videoclipul de pe http://tasentetashy.blogspot.com/2009/01/salvati-parcul-tabacariei.html ca sa va convingeti [daca esti constantean adevarat trimite tuturor acest mass]

Sorin spunea...

probabil marfa urma sa expire de o dadeau la jumatate de pret :)))

LiaLia spunea...

E sinistru ... Nu cred că se poate spune că erau bătrâni cu pensia mică, muritori de foame în îmbulzeala aia. Sunt rumânii care numai la cozi şi înghesuieli odioase ştiu să se bage, să nu respecte un minim de spaţiu personal, să se calce în picioare pentru ceva de umplut maţul. Orice! Şi tot ca rumânul mârlan, dacă pică unul pe jos sau păţeşte ceva, hai să ne punem pe râs, că e amuzant. Bleah, mi-e silă ...

Vaca Verde spunea...

Decat sa te arunci dupa o caserola cu carne "redusa" ca sinucigasu' de pe bloc, mai bine pasti iarba de pe sant si nu te dai cu turma... E adevarat, risti sa nu ai atata audienta :)

Unii sunt pasionati de astfel de... evenimente mondene. Astia sunt tot aia care te calca in picioare sa urce primii chiar daca e autobuzu' gol si tot ei sunt si aia incantati ca stau la coada sa plateasca abonamentu' la cablu', la -5 grade, ca "ne mai aducem si noi aminte cum se statea pe vremuri la cozi..."

Sincer, nu comentam, da' m-a enervat cumplit unu' de-asta azi, cand, dupa ce a dat peste mine cu un carucior de piata, m-a facut taranca pentru ca eram incaltata cu cizmele mele, noi si rosii, de cauciuc.
Nu ca n-as fi taranca, sunt, da' nu imi place sa am de-a face cu mitocanii :) Asta sunt, neste mitocani! Na, ca m-am racorit!
Earta-ma ca am ras dimineata de ideea ta cu post-ul asta :)

Alin Farcas spunea...

Comentez dara!!! "Toate-s vechi si noi is toate" se aplica in Romania la mare fix. De la primul om al tarii, pana la ultimul mancator de cotlete de porc! Clar - Persoanele de fata se exclud. :)

Anonim spunea...

acu', nu c'as vrea sa fiu carcotas, da' i-ati vazut in US si in UE cum alearga la reduceri?
ma rof, ei au magazine mai rezistente...

Dan Selaru spunea...

Asta nu e o consolare. Doar ne pune in aceeasi oala a consumerismului desantat.

Anonim spunea...

Mi-a fost rusine in clipa cand am vazut imaginile respective. A fost un soi de dus rece, o certificare a faptului ca nu ne-am emancipat, nu ne-am maturizat deloc in cei 18 ani.

Vazand imaginile la tv ma gandeam ca sunt imagini de arhiva si facem misto de vremea in care ne imbulzeam la rand la tigari BT.

Credeam ca ne-am schimbat, dar e de-ajuns sa apara un STIMUL potrivit, ca ne intoarcem la pascut cu cainele lui Pavlov.
Sunt sigur ca respectivii nu erau muritori de foame, pur si simplu au actionat instinctual la cuvantul "promotie".

Promotie la cotlet de porc!!!

Anonim spunea...

@LIA LIA - cu adevarat sinistru si rusinos.
@ Impricinatul de corn, nu esti carcotas, doar departe de realitatea din US... si poate si de-aia din UE. Nu stiu cand ai fost ultima data in US si cand ai vazut ca oamenii se bat asa pe mancare. Da-mi voie sa-ti spun ca in America cersetorii stau la coada la mancarea care le e oferita gratuit, asteptand linistiti sa le vina randul, unul in spatele altuia. Da, da, cersetorii, sunt civilizati. Dar ei n-au trait in comunism...
Cora_