miercuri, 14 ianuarie 2009

Trei subiecte, trei întrebări

1. Situaţia politică internă. Avem plan anticriză, fără cifre. A face un plan economic fără cifre este precum a face sex fără partener. Gabriel Oprea, pierderi colaterale. Gigi Neţoiu luptă cu mijloacele specifice. Euro se uită de la egal la egal la 4.3 lei. Oamenii ăştia ştiu ce fac?

2. Rusia a dat drumul la gaze. Ucraina le-a oprit. Observatorii stau la hotel. Europa tremură. Băsescu aprobă Rusia. De fapt nimeni nu ştie ce vine, trece, e oprit pe ţevile alea. Oamenii ăia ştiu ce fac. Noi ştim?

3. Israelienii şi palestinienii deja încep să se obişnuiască. Un evreu, 100 de palestinieni. Sunt 1500000 de palestinieni, tăiem 2 zerouri şi avem 15000 de zile. Un război de 40 de ani. Nu se poate. Ştie cineva ce să facă?

PS Comentariile pe blog sunt acum doar pentru cei care există, necenzurate. Dacă-mi spune cineva că mă omoară măcar să ştiu şi eu cine e. Oare ştiu ce fac? Subtilă limba română! Eu sau ei?

2 comentarii:

Pintea Haiducul spunea...

Pintea Haiducul,alias Adevaratul Zeus,alias Dom' Profesor,impreuna cu prietenii sai din "Sistem" ti-au facut zile fripte in ultima saptamana,Selarule.Ai avut cruzimea inumana sa faci apologia omorarii copiilor de palestinieni de catre Tsahal,prezentand filmuletul acela cu fete de 12 ani indoctrinate in spiritul Shahadei.Viata omului trebuie pretuita chiar daca ea nu se pretuieste pe sine,ea e darul lui Dumnezeu.Clar?Aloha!

Ionut spunea...

Nu stiu sa avem plan anticriza. Stiu despre altii ca au plan anticriza. Cu cifre (exemplu): mai intii 700 mld, apoi 900 mld, apoi 1000 mld, apoi 1500 mld samd. E ca si cum ai avea impresia de a face sex cu o 90/60/90; apoi cu 95/60/95; apoi cu 90/90/90; apoi cu 90/120/90; apoi cu 90/60/120.
--------------
Exista o noima pentru care euro se uita de la egal la egal cu 4,3 lei, care depinde de unde se duca euro dupa aia. Daca prin absurd s-ar duce in repatriere de capital, repatriere de profituri, atunci cineva zice: daca tot plecati, atunci platiti extra ;) . Cum sintem pe scadere de consum, daca prin absurd cineva s-ar gindi sa atace pe inflatie, atunci ar trebui sa se gindeasca de doua ori inainte.