luni, 2 martie 2009

Start me up



Că e luni dimineaţa şi avem toţi nevoie de avânt. Umbla zvonul că Microsoft a dat 14 milioane de dolari ca să folosească Start me up la lansarea Windows 95.

Când Mick Jagger s-a întâlnit cu Bill Gates acesta din urmă a întrebat cât costă să folosească melodia la lansare. În bătaie de joc Mick a scos din pălărie cifra de 14 milioane cu credinţa că n-o să-i dea nimeni atâţi bani şi o să-i astupe gura lui Bill Gates. Fără să schiţeze vreun gest Bill Gates a acceptat şi l-a lăsat cu gura căscată pe Mick, un lucru aproape de neimaginat.

Ca dovadă că nimeni nu-şi cunoaşte valoarea şi că orice derbedeu, chiar charistmatic, poate să fie pus cu botul pe labe.

Poate nu-i adevărată povestea dar e semnificativă şi concluziile rămân.

3 comentarii:

jenigal spunea...

ca idee : nu e prost cine cere , e prost cine da, sau poate e diferenta intre cine nu cunoaste preturile si cine nu stie valoarea banului. Altfel spus fiecare face ce vrea cu banii lui

Anonim spunea...

Ce tantalau am fost !!! Cand m-a intrebat Bill cat vreau pe blogul de iubit tovarasi i-am zis ca n-are el atatia bani ... Uite ca avea ... daca as fi stiut din timp ... :D

Anonim spunea...

Ca sa vezi ce om ciudat e BG... Copiilor lui nu le-a lasat decit 10 milioane. :)