luni, 1 iunie 2009

Fotoreportaj: Campanie şi copii de grădiniţă

Sâmbătă, copiii de grădiniţă de prin Drumul Taberei au fost momiţi în Parcul Moghioroş cu un concurs de desene pe asfalt. Cică organizat de Primărie. S-a dat vestea prin grădiniţe şi bineînţeles că a avut succes.

Pe o vreme urâtă, la ora 10, odraslele cartierului, cu părinţii de mână, s-au prezentat la datorie.

Surpriză! Toată adunarea s-a pomenit la un miting electoral PNL. Baloane şi tot tacâmul. Nu poţi să iei din mâna unui copil de 5 ani un balon.

Să spunem că acţiunea a fost coordonată de inspectorul responsabil cu grădiniţele din Sectorul 6, doamna Conona Petrescu. Cariera politică a susnumitei inspectoare e lungă şi încâlcită, acum se preumblă prin grădina penelistă, nu ştiu dacă e şi membru de partid. Iată personajul în toată măreţia sa.



Organizarea manifestării nu a lăsat de dorit, a lipsit cu desăvârşire, bieţii copii au fost puşi să deseneze, cu creta proprie, printre picioarele trecătorilor.



Apoi a urmat atacul PNL coordonat de inspectoarea în cauză.



Relaţia dintre militanţii, ce-mi place termenul, PNL şi inspectoare o avem mai jos.







Copiilor nu li s-a oferit nimic, nici măcar o diplomă de participare, un copil de 5 ani participă la asemenea adunări pentru simplul motiv că o să fie cumva răsplătit. Concursul a fost câştigat de o grădiniţă la care majoritatea desenelor au fost făcute de educatoare. Juriul a fost compus din aceeaşi inspectoare. Primită cu aplauze de câştigători.



În afară de concluzii mai e de spus că pentru PNL spaţiul verde e locul, conspirativ, de organizare a manifestărilor.





Ca să sintetizăm. Prin informaţii false, de care nici directorii de grădiniţe nu ştiau că sunt false, inspectoarea Conona Petrescu a adus copiii în parc la un pseudoconcurs de desene pe asfalt transformat în manifestare de campanie PNL. O să se spună că e o simplă coincidenţă, nu e adevărat.

1. A permis membrilor PNL să intre în spaţiul în care erau copiii.
2. A permis împărţirea de materiale de campanie (fluiere, baloane, etc.) copiilor.
3. A avut relaţii foarte cordiale cu militanţii PNL. Chiar i-a coordonat.
4. A neglijat organizarea evenimentului.
5. A minţit în legătură cu organizatorii.

Mai e ceva de spus? Da, că asemenea acţiuni aduc deservicii (sau deserviciuri că e la modă în PNL) partidului în cauză. Că e ruşinoasă, cinică şi nesimţită folosirea copiilor în campanie, mai ales prin înşelarea educatoarelor şi părinţilor. Ruşine!

PS Pozele sunt făcute de furnizor. S-au evitat, pe cât posibil, feţele copiilor.

16 comentarii:

Anonim spunea...

La Targoviste, gradinita nr 13: imi iau copilul de la gradinita, si imi vine cu o plasa cu sigla PSD si sloganul lor pentru alegeri. In plasa, o ciocolata si o minge.
De ce se permite accesul partielor in institutiile de invatamant?

niku_elektriku spunea...

la sectoru' sase nu ie premar pedelist ?
pai inseamna ca n'au politizatara totu', nu ?
asta'i semn bun ?
sau nu ?

Dan Selaru spunea...

Habar n-am, ideea e ca pedeleii erau si ei in parc dar n-au avut voie sa se apropie de copii. Cred ca tanti asta a scapat. Stiu eu mai multe dar nu am dovezi.

Vaca Verde spunea...

dap, primarul de la s6 e pdl-ist, dar doamna in cauza este consilier local(din partea PNL),membru al comisiei de invatamânt, sanatate, cultura, culte, sport si agrement, asa ca poa' sa faca ce vrea muschii ei...

http://www.pnl6.ro/?page=pagini&PageId=Consilieri+PNL_30

Marius Caramelea spunea...

Aroganta Doamna Conona Petrescu este presedinta organizatiei de femei a PNL Sector 6, aparatuta in organizatie chiar inninte de alegerile locale de anul trecut. Surprinzator cum de a prins lista de consilieri pe o pozitie eligibila cand altii sunt membrii de 10-15 ani si nu se regasesc nici macar pe pozitii neeligibile.

Pestalozzi jr. spunea...

În intervalul ianuarie-mai 2009 doamna Conona Petrescu împreună cu Antonel Tănase ,au organizat la grădiniţa 274 o aşa-zisă ajutorare a oamenilor cu venituri mici;parangheliile respective se desfăşurau sâmbăta,cu mare tam-tam,camere video,baloane şi pungi PNL,etc.Evident,complicitatea fostei directoare a grădiniţei 274,Cojocea Jana era indispensabilă;prietenii ştiu de ce !

Pestalozzi jr. spunea...

Rectific,cu scuzele de rigoare:e vorba de anul 2008,nu 2009.Mea culpa !

Anonim spunea...

La începutul lunii septembrie 2009 tandemul mafiot Conona Petrescu -Cojocea Jana a fost demis ;starea de normalitate nu a durat decât 7 săptămâni,întrucât fiind vorba de foarte mulţi bani,au fost repuse în funcţii.L-aş întreba pe domnul inspector şcolar general ISMB,Cristian Alexandrescu unde îşi ţine "cojones";la purtător sau la borcan ?

Anonim spunea...

Totuşi,hai să ne întrebăm ca proştii,FRATE,cine o ţine pe asta în spate,şi mai ales de ce ?

Anonim spunea...

Nu ne întrebăm ca proştii,pentru că suntem foarte bine informaţi :madam Petrescu Conona este şi una din consilierii onor primarului Poteraş,plus alte chestii aparent oculte.Vorba trupei "La familia":E foame dă bani,băieţi !

Anonim spunea...

Mai nou,distinsa doamnă Conona Petrescu jefuieşte salariaţii din învăţământ pe două căi: 1 cotizaţie obligatorie la Crucea Roşie (a cărei preşedintă este.......) şi o chestie fantomă,numită Salvaţi Copiii.Spre ştiinţa dvs. vă ăduc la cunoştinţă că doamna CP nu mai încape în PEUGEOT,drept care şi-a tras un mare JEEP VOLVO,pe banii noştri !

robert.pestalozzi spunea...

De ce nu-mi postezi comentariul,îţi este teamă ?

robert.pestalozzi spunea...

Dacă îţi este frică,închide mustăria şi du-te la culcare !

Anonim spunea...

Aroganta inspectoare Conona Petrescu mi-a dat copilul afara din gradinita pentru ca eu am pus niste intrebari mai "delicate" si care nu conveneanu tocmai conducerii gradinitei la o senditna cu parintii. S-a folosit de faptul ca mi s-a imbolnavit copilul si a stat cateva zile acasa si, surpriza!!!!!!!!!, ne-am pierdut dreptul la un loc in acea gradinita... NU mai e de stat in tara asta!!!

Anonim spunea...

În sfârşit s-a dovedit : CONONA E PENALĂĂĂĂĂĂĂ ! ! ! Va urma...........

Anonim spunea...

Mai nou,Conona Petrescu s-a apucat să bântuie ca o stafie,grădiniţele din sectorul 6 unde sunt directoare membre PNL.Ce dracu' mai speră,fiind cu un picior în puşcărie ?