sâmbătă, 11 iulie 2009

Sunt o zdreanţă!

În nimicnicia mea, ca un câine turbat, eu am crezut ce-am văzut cu proprii ochi, adică poza asta din Adevărul preluată, ce ironic, din Cuvântul Libertăţii.



Sunt o zdreanţă pentru că m-am îndoit de calitatea membrilor PDL de frunte, inclusiv de cei care au ajuns în Guvern, de Justiţia română care face grevă, pe bună dreptate, nu? Sau de competenţa Parchetului.

Sunt o zdreanţă aşa cum eşti şi tu, cititorule. Suntem buni de spălat podeaua, de stat legaţi în lanţuri cu o pancartă legată de gât. Cum avem îndrăzneala să credem ce vedem? Să acuzăm un om pe nedrept? Să-i stricăm imaginea? Să facem Justiţie televizată?

Iartă-ne Don Costel. Te rugăm.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nu uita sa ii multumesti si PSD'ului care a avut grija sa sporesca coruptia timp de un deceniu si tutoror parlamentarilor care sau perindat pe la putere din 89 incoace deasemeni trebuie sa le multumesti si alegatorilor care nu sau deranjat sa mai vina la vot

Dan Selaru spunea...

Ce legatura are PSD-ul cu Don Costel, parlamentarii sau votantii?

Anonim spunea...

In ultimul timp te iei constant de PDL, fara nici un motiv. Te-ai alaturat corului ziaristilor a caror bani miros puternic a petrol.
Esti o zdreanta deci, bine zici.

DanBruma spunea...

Anonimul de mai sus e PDL-ist, nu are rost sa-l intrebi ceva ca raspunsul e invariabil.

AristotelCostel spunea...

Băsescu n-a câştigat alegerile promiţând românilor că va înlocui corupţia roşie cu japca portocalie.

Alegătorii sunt dezorientaţi. În 2004 au scăpat de un utecist şi au dat de Zeusul securiştilor.

Don Costel, Anghelescu, "Cucoş", Căşuneanu, Videanu, Bucşaru, Prisecaru, Păunescu... ăştia nu-s membrii familiei mele, ci sponsorii PDL-ului.

Zdreanţa din poză n-are niciun argument dacă nu moare de gât cu mafiotul.

Mă rog, să fim responsabili să ne alegem... şmecherii preferaţi.

B spunea...

Costel are dreptate, pt mine personal 2004 a fost ultimul an in care am mai votat cu basescu. Acum poate sa-si ia EBA si sa moara cu proasta de gat. Ce vina am eu ca fi-sa e proasta sau ca clientela PDL-ista a ramas cu apartamente pe stoc sau nu mai au bani in banci ca nu au prevazut criza? Bugetul nu mai are bani de sifonat, daca nu pricep acest adevar elementar o sa aiba parte de revolte de strada din partea celor care nu mai au nimic de pierdut.

Anonim spunea...

Zdrentelor nu mai comentati aiurea :P