miercuri, 19 august 2009

Spirit cetăţenesc

Să lăsăm prostiile o vreme şi să mai facem şi fapte bune. Sâmbătă, 15 august, am participat la acţiunile campaniei "Oameni darnici" care se desfăşoară sub patronajul Liei. Am mai scris aici.

Acţiunea a constat, pe lângă strânsul de la foarte mulţi oameni cărora le mulţumesc, la transportul ajutoarelor, o dubă plină vârf şi ce a încăput în trei autoturisme. Locul ales de Lia a fost cel al Fundaţiei Pro Vita de la Valea Plopului lângă Vălenii de Munte. Descrierea aventurilor noastre şi poze se găsesc aici şi la Lia. Ce a făcut părintele Tănase acolo e de neînchipuit.

În următoarea acţiune trebuie să transportăm nişte ferestre (8 la număr) şi un frigider plus alte chestii mai mici în acelaşi loc. Avem nevoie de o dubă mai mare şi un şofer. Cine are posibilitatea să ne ajute gratis să-mi spună la danselaru@gmail.com. Şi să-mi lase un număr de telefon ca să-l pot suna şi aranja cu toată lumea implicată.

Acum să vedem spirit cetăţenesc. Toată răsplata se rezumă la mulţumirile copiilor şi poza, dacă vrea, arătată poporului pe blog sau măcar numele. Plus mulţumirile noastre şi un desen făcut de un copil.



PS Regulile comentariilor sunt aici, încălcarea lor se pedepseşte cu ştergerea fără avertisment.

11 comentarii:

Bugsy spunea...

Dl. Selaru, felicitari pentru acest "Spirit cetatenesc". De ce nu postati un interviu cu Parintele Tanase? Este un om extraordinar cum, din pacate, putini sunt in Romania de azi! Are atat de multe lucruri interesante de spus!

Dan Selaru spunea...

Multumesc pentru aprecieri dar eu am nevoie de o duba. Iar parintele Tanase de orice altceva decat interviuri. Cum ar fi ferestre.

Bugsy spunea...

Pe ce vrei sa facem pariu ca iti obtin un interviu cu Parintele Tanase?

Dan Selaru spunea...

Foarte bine, cand te duci sa iei interviul fa-mi rost si de o duba.

Vaca Verde spunea...

@ bugsy
omule bun, de ce nu intelegi ca nu asta a fost scopul actiunii de sambata? evident ca se poate obtine un interviu cu parintele, numai ca nu asta a fost ideea.
de ce nu pricepeti ca dan nu e jurnalist, e doar un om care are blog si scrie despre una sau alta, pune muzici sau face ce are el chef. iar materialele de pe blog (unele) sunt preluate mai departe de altii...

se pleaca de la un subiect si se ajunge la cu totul altceva. trist!

daca doresti sa vezi ce are de spus preotul tanase, da o cautare pe net si o sa gasesti materiale sa iti pui si in cap. iar daca vrei sa ii iei un interviu, du-te la valea plopului.

PS ar fi bine sa iei cu tine, pe langa reportofon, niste detergent, lapte praf, pampers sau conserve, pentru ca sufletele alea asa supravietuiesc!

Bugsy spunea...

@Vaca Verde:
1. am inteles care a fost scopul actiunii:
2. in acest context, al actiunii, am indraznit sa propun stapanului blogului un interviu cu Parintele Toma. Il cunosc, am vorbit cu Domnia sa si stiu ce om extraordinar este (si nu neaparat din materiale de pe net);

Imi cer scuze daca am fost inteles altfel!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Dan Selaru spunea...

Am mai spus ca regulile sunt obligatorii.

LiaLia spunea...

Bugsy, eu îţi mulţumesc pentru intenţii, şi eu am în plan un interviu şi ceva mediatizare a preotului Tănase şi a minunăţiei pe care o coordonează acolo, dar momentan chiar dorim să îi ajutăm concret. Am deja şi o bibliotecă şi un frigider, şi uite că nu avem cu ce le duce. Eu sper în continuare că se va găsi cineva să vrea şi să poată să ne ajute.

Bugsy spunea...

@OK, LiaLia! Multumesc!

Vaca Verde spunea...

@ bugsy
ok, multumesc pt lamuriri,am prins ideea.