duminică, 25 octombrie 2009

Remus Cernea

Remus Cernea a fost validat în postura de candidat la alegerile prezidenţiale. Fiecare are şansa lui. Strângerea semnăturilor este pentru mine un semn de sănătate democratică. Nu pot decât să-i urez succes.

5 comentarii:

Remus Cernea spunea...

Multumesc pentru urari. Lupta d-abia incepe. Nu va fi usor, insa cred ca este foarte important ca generatiile active ale Romaniei (cele care muncesc zi de zi, cele care au dus inainte Romania in ultimii 20 de ani) sa reformeze zona politicului.

vala spunea...

ok ... te votez ... in turu' I ...
si dup-aia in turu' II ... ce-o sa fac ?

Adrian spunea...

Orice candidat are un program pe care il face public. Ce zice candidatul nostru la rubrica platforma ?

Aşa cum am anunţat, începând de astăzi îmi voi prezenta, în serial, platforma politică. Voi posta câte un episod, de regulă, zilnic, sau cel puţin unul la două zile.

Prima postare 10 septembrie 2009 [..] se incheie cu:
Mâine, 11 septembrie 2009, Primul episod al acestei serii va fi despre atribuţiile preşedintelui şi semnificaţia acestei funcţii pentru statul român.
Maine Episodul I devine 15 septembrie 2009 [..]
care episod se termina cu: În episoadele viitoare îmi voi prezenta opiniile legate de atribuţiile preşedintelui şi exercitarea propriu-zisă a acestora. Speranţa mea este să pot posta câte un episod pe zi, maxim unul la câte două zile, însă mărturisesc că programul meu a devenit extrem de încărcat şi de fragmentat cu numeroase lucruri care trebuie neapărat făcute. Îmi cer scuze pentru unele întârzieri care pot să apară şi vă mulţumesc anticipat pentru înţelegere…
(omul a devenit brusc ocupat dupa ce a obtinut 30% pe un sondaj de net) asa ca amana cele maxim doua zile pe 5 octombrie 2009 cand publica Episodul II, decalogul si proabil ultimul ?

Asa cum se vede, dupa o introducere si 10 principii (nu era musai sa faca un decalog daca tot e ateu), la intervale de cate 20 de zile, omul a uitat de esentiale si s-a concentrat pe formalisme: interviuri, semnaturi, afise etc.

Parerea mea: O arde degeaba!

Anonim spunea...

ma umfla risul :)))

Vasile D spunea...

Domnul Cernea ar merita mai multe voturi decat gigi becali sau vadim ii urez success!