joi, 28 ianuarie 2010

Despre Boc numai de bine

Pompierismul Primului Ministru şi-a dovedit încă o dată preţul. După ce a impus abuziv un legământ de obedienţă pentru angajaţii Corpului de Control al Primului Ministru şi i-a dat afară pe cei neobedienţi, azi, Statul trebuie să le plătească un 1 milion de lei ca salarii compensatorii şi să-i reangajeze. Bravo!

Din taxele şi impozitele plătite de bobor. Că aşa suntem noi, proşti. Să plătească Boc personal, că a fost o acţiune personală. Din banii lui personali. Nu văd de ce orice imbecilitate a guvernanţilor trebuie plătită din bani publici.

Eu cer să-şi dea demisia şi să plătească banii. Cum aşa ceva nu se poate într-o ţară ca România, pentru că marii demnitari nu au responsabilităţi, ei conduc fără să fie responsabili, cererea mea e ridicolă.

Dar după ce i-a dat afară pe ăştia a început un control în cazul afacerii Sterling, sfârşitul controlului a rămas o necunoscută. Care e rezultatul controlului? Că la vremea aia Tăriceanu era cel mai corupt cetăţean din România. Şi acum? După un an nu s-a întâmplat nimic.

Despre Boc numai de bine. Despre noi putem spune că o să dăm 1 milion de lei pentru că despre Boc putem vorbi numai de bine.



Dedicaţie noii doctrine populare a PDL.

41 de comentarii:

Anonim spunea...

Aferim !...
Dar "pestele se impute de la cap si se curata de la coada" ...
Turcu' plateste !...

Anonim spunea...

1. Melodia e faina, dar si acolo erau blonde !?...
2. Boc (saracu') e nevinovat ; singura lui vina e ca s-a aflat (plus prezent si viitor) in coordonate nepotrivte in spatiul cu 4 dimensiuni (sincronizarea e totala : omul nepotrivit, locul nepotrivit, timpul nepotrivit) ...
In rest, totul e OK.

Camil Stoenescu spunea...

nu Boc e vinovat, că nu s-a pus el singur acolo (teoretic). ar trebui să-și dea demisia și să lase pe altul mai priceput

Dedalus spunea...

E mult mai simplu: guvernul se formeaza si actioneaza EXCLUSIV in scopul purjarii banilor catre apropiati , clientela si, indirect, spre chiar ministri si sefi de partide.

E un fel de "SC Guvern SRL" care dispune de bugetul tarii ca de bugetul unei firme.

Nu vorbesc aici de coruptie, care exista in toate statele lumii.

Vorbesc depre un MOD DE FUNCTIONARE a "democratiei" si guvernului.

Cam la fel ca in unele state ale Americii Latine.

Aceasta caracatita trebuie smulsa, acest lucru nu se va intimpla pana cand nu va fi o ancheta foarte serioasa sau pana cand nu va izbucni o revolta populara.

De fapt, ne aflam in plina dictatura, numai ca nu ne vine sa credem.

Cam la fel ca bietul om anuntat ca are cancer si ca va muri in 3 lui- spune "Nu se poate!".

Asa si noi- dictatura este sub ochii nostri, traim in ea, dar refuzam sa credem.

Pe undeva e si credinta stupida ca o dictatura trebuie sa arate la fel ca lui Hitler: cu urlete, vilente si lagare.

Cu regret (!) spun ca aia era doar o forma de dictatura si culmea, nu ce ami rea.

Asta in care traim e si mai rea, pentru ca are mecanisme prin care creaza impresia falsa a unei libertati si a unei democratii, asa ca va trece mult timp pana la formarea unie rezistente reale.

Ion Radu Zilişteanu spunea...

Ce te poţi aştepta de la un profesor de drept constituţional căruia, în calitate de prim-ministru, i se declară neconstituţionale destule ordonanţe de guvern?

Andrei spunea...

Stupizenia acestei situatii nu cade numai pe umerii lui Boc. Pana la urma mi se pare normal ca la schimbarea unui guvern prim-ministru sa aiba posibilitatea sa isi aleaga membrii propriului corp de control. Prostia asta se datoreaza democratiei exagerate care exista in Romanaia astazi. Statul este fortat sa fie mai "catolic" decat sistemul privat in loc sa fie pe picior d eegalitate. In domeniul privat daca vreau sa dau afara pe cineva afara, il dau. Cu sau fara cateva salarii compensatorii, dar nu cred ca ma poate cineva obliga sa il reangajez sau sa ii platesc cine stie ce daune!
off-topic: Asta nu exclude faptul ca Boc este persoana nepotrivita, la locul si timpul nepotrivit si ca in scurt timp va prelua porecla de la Geoana si o va transforma in renume!

ana spunea...

Pai daca Boc ar fi avut castig de cauza probabil ca ati fi sarit toti ca vezi Doamne, PDLul conduce toate institutiile statului...

Anonim spunea...

Boc mi se pare cel mai bun prim ministru pe care l-a avut Romania dupa 1989. E dedicat in ceea ce face, serios, nu are in spate interese economice si mai important decat orice, nu e corupt. Nu inteleg de unde atata rautati impotriva uni om cinstit si capabil? Deranjeaza ca nu e smecher de capitala asa ca majoritatea celor care nu-l suporta?

ina spunea...

Presupun ca daca acum era la conducere PSDul si functionarii aia erau PDListi s-ar fi intamplat exact acelasi lucru. Din pacate la noi se merge pe ideea ca cei de la putere trebuie sa aiba numai oameni de-ai lor in posturi de conducere. Cat despre Boc...da, chiar a venit intr-un moment si intr-un context total nefavorabile. Dar nu cred ca e un tip corupt. Si nici incompetent.

Anonim spunea...

Vorba lui Andrei , normal ar fi ca un Guvern nou sa poata avea posibilitatea sa-si aleaga singur membrii corpului de control, dar la noi e posibil orice, cel putin la stat. Daca maine cei de pa privat dau afara , aia e , nu se va intampla nimic, nu-i da nimeni in judecata , e alegerea lor pe cine angajeaza si pe ci vrea aproape. Daca domnul Boc considera ca cei de corlul de control nu sunt suficient de competenti sa ramana in post sa dispara si sa se ocupe de ceva ce stiu cu adevarat sa faca bine. Vrem reforma, vrem schimbare dar cand e vorba de astfel de modificari in sistem i se pun bete in roate. Oare e normal??????

Anonim spunea...

Suntem o tara democratica...sa vrut reforma, sa vrut schimbare, ei bine Boc a vrut sa isi schimbe corpul de control, ce e rau in asta , are nevoie de oameni competenti, si aici a gresit ca vrea oameni competenti????

Dan Selaru spunea...

S-a vrut cunoasterea limbii romane. Si de unde stiti ca aia erau incompetenti? Nu se poate sa existe trei randuri de functionari publici, cate unul pentru fiecare partid, e absurd.

Anonim spunea...

Si mie mi se pare normal sa-ti alegi oamenii cu care lucrezi, sigur pe criterii de competente. Avem si un sistem tare ciudat pentru ca daca iei o decizie intr-o parte iti este blocata din alta parte si tot.

Anonim spunea...

Sa presupunem ca d-l Dan (recunosc ca e o rautate, dar nu m-am putut abtine, in fond vorbesc de un mitocan cu aere de bloger care stie ce spune desi bate campii) e inteligent, ipoteza complet deplasata in ce-l priveste pe d-l Selaru.

Anticonstitutionalitatea invocata din parta unei CC care numai de profesionalism nu a facut dovada e o tampenie. Presedintia are un astfel de angajament semnat de fiecare lucrator si NU e neconstitutional, sau inca n-a aflat tembelul de selaru de el.

In rest, cretinisme cat cuprinde. Selaru e bun!

Anonim spunea...

il cunosc pe acest Boc, de multi ani; este un PAPAGAL oportunist si de-o obraznicie incredibila, egalata doar de slugarnicia in fata celor de care se teme; ca atare, rog a se scuti impresiile artistice despre necoruptul si competentul Boc; este o loaza si atat.

Dan Selaru spunea...

Boc, nu e mai ascunde.

Dan Dinu spunea...

pt anonim de la 10:49
dl D.S. gazda noastra este un om inteligent, dar in acelasi timp este si un om cu parti-pris. De cele mai multe ori scoate cite o situatie din context si ne arata ce prostii fac altii. Si de multe ori ce ne prezinta el sunt niste "sofisme".
In cazul de fata este vorba de Corpul de Control al Guvernului. Sa fiu un conducator (de firma sau public) si eu as vrea sa fiu sigur ca cei care vor controla in numele meu, cei care vor fi ochii si urechile mele imi vor fi loiali (in limitele legalitatii).
As vrea sa cunosc tot mersul lucrurilor din momentul 0 si pina acum.
pt. anonim de la ora 11:19
DE CE ar trebui sa va credem in afirmatii ?
Pentru ca semnati anonim? Vai cit simt al responsabilitatii aveti !
Pentru ca folositi cuvinte mai din popor (Loaza)?
Unde ai vazut obraznicia? In faptul ca sta in acelasi apartament al PDL in Buc. si nu intr-o casa (vila) a RAPPS precum cinstitul domn Geoana ?
Mai stiti si altceva in afara de invective si afirmatii jignitoare ?

unu frustrat spunea...

da eu nu inteleg un lucru, chiar nu au gasit un motiv pertinent pentru care sa ii dea afara in asa fel incat sa nu aiba castig de cauza in instanta?
adica daca chiar voiau sa scape de garda veche si sa isi aduca oamenii lor, nu au gasit nici o forma inteligenta de a face asta?

Rusty spunea...

Foarte corecta observatia.
Bugetul reprezinta banii poporului.
De ce sa plateasca poporul pentru Boc ?
Incep sa ma satur de prim ministrul Boc.
Vorba multa, prostii cu caru si din ce in ce mai putine lucruri bune.

Viorel spunea...

Dan, asta nu este nimic. Cati erau? 46 de functionari publici.
Stai sa vezi ce urmeaza dupa recalcularea pensiilor. Sa vezi atunci cat vom avea de platit dupa ce vor incepe sa castige pe banda rulanta procese. Vor rame cu pensie diminuata (recalculata) aia care nu isi vor lua avocat sa-i dea in judecata.

Anonim spunea...

Se pare ca tocmai onestitatea dl Boc deranjeaza la maxim! M-am saturat sa tot aud ca nu e bun de nimic si ca face numai greseli cand acest om este un invingator in tot ceea ce face: a castigat toate alegerile de la primar al Clijului, parlamentar, presedinte de partid, si acum formeaza al4-lea Guvern-Boc! Este muncitor si inteligent, mult peste masa, peste toti acei care il jignesc! Si-a asumat niste responsabilitati enorme, si lupta in continuare pentru reformarea si modernizarea tarii, dar este constient de functia pe care o detine si cu siguranta este cel mai capabil premier pe care l-a avut Romania dupa'89!

Anonim spunea...

Sariti cu gura pe Boc fara a avea nici cea mai vaga idee de ceea ce se intampla cu adevarat in tara asta! Nu Boc este vinovat de situatia in care ne aflam si la 20 d ani de comunism! ci stramosii, care nu s-au gandit niciodata decat la ei, la interesele personale, la o bucata cat mai mare de ciolan! Boc este omul dintre oameni, sta la bloc, nu este arogant, nu se ascunde de responsabilitati, si nu este corupt!

alexandru lapusneanu spunea...

Deja statului roman ii este greu, si well, ii va fii si mai greu!
Din cauza propriilor legi se va sufoca singur.
Doar la noi in Ro, la stat functioneaza sintagma : "un drept castigat nu poate fii pierdut".
Ce bine ar fii sa fie asa si in 'the real world'....cand ma duc sa negociez cu un client din E.U., sa-i pot spune: 'nu pot sa iti scad pretul, pentru ca un drept castigat nu poate fii pierdut, my friend' . Oare ce fata ar face englezul?mmm

ComBo spunea...

De unde a venit idea ca e ok ca la fiecare schimbare sa se schimbe si oamenii din subordine. Omenii aia nu era Corpul de Control a Primului Ministru Boc ci ai Primului Ministru. Oricare ar fi el. Au ajuns astia sa schimbe si directorul CSS Vascautii de Deal pentru ca ala vechi nu era membru PDL. Astept cu interes zilele cand ca sa fii sef de echipa trebuie sa fii si membru PDL. Si se gasesti inteligenti sa spuna ca asa e normal. Nu e normal, si decizia instantei este cat se poate de corecta. SI acum din cauza unui papagal (mi-l amintesc pe boc cum sustinea foarte convins ca exista bani de crestere de salarii la profesori cu 50% si ca tariceanu nu vrea, si ca a doua zi de cand ajunge la guvernare va aplica aceasta lege), trebuie sa platesc eu, din impozitele mele, salariile la 2 randuri de oameni care fac acelasi lucru. Ca la cat de cretin e nu cred ca o sa-i poata da afara nici pe astia noi.

Codruta spunea...

Ba, Boc e chiar un incompetent! cat despre "coruptie", nu ma bag - insa nici mana-n foc n-as baga-o, cum se defineste exact "coruptia"? in ce termeni? numai in bani?
Orice prost putea sa preveda efectul asta, ca oricine stie Codul Muncii - numai el, Prim Ministru, vezi-Doamne, nu stie? Hai, ma leshi?
Pana si eu, de Craciunul lui 2008 le ziceam asta unui grup de prieteni la o bere (si, bineinteles, nu m-au crezut, au zis "hai, mai! ca o sti el ce face" - numa ce dupa cateva luni incepusera sa se ia cu mainile de cap). Si eu NU sunt nici prim ministru si nici macar Mare Personaj Expert in Toate. Numa' ca atunci functiona f. bine la bobor ideea "hai! sa moara capra vecinului! sa-i dea afara pe astia, ca iau bani"!!!

La urma-urmelor, astia care ziceti ca "oricine are dreptul sa lucreze cu proprii sai oameni" cred ca sunteti postaciii de serviciu ai PD, ramasi cam fara treaba dupa ce s-a terminat campania electorala! "Lucrezi cu proprii tai oameni" pe BANII TAI! nu pe bani publici!
S-a dovedit cumva ca aceia dati afara ar fi fost incompetenti? NU! S-a dovedit ca astia noi ar fi "competenti"? Iarasi NU (dimpotriva)! Si atunci?
Bocul si-a facut propria lui "curte" de lingai, ca orice printzishor frustrat si fricos ca ii descopare cineva micimea!
In alta ordine de idei, ca persoana care umbla de MULT prin Rachitele, ca persoana care am fost cam tot timpul cu ochii pe "lumea politica romaneasca" si ca persoana care a avut de-a face cu "efectele" guvernarilor Boc, nu pot decat sa-i dau 100% dreptate "anonimului" de la ora 11:23 :D

Stefan A. spunea...

Asa se intimpla in toate tarile in care diploma nu este o dovada a unei profesionalitati mai ridicate .
La noi diploma este o unealta pentru a pretinde mai mult si gata !
Sa ne imaginam ce generatii de juristi apar cu astfel de profesori.
Asa cum am vazut ce juristi a creat si RSR .
Nota : exact ca pe vremea RSR , meritele sint a conducatorului iubit si greselile sint pe spatele altora ! (bine ca macar nu mai avem notiunea juritica de dusmani ai poporului ).

Anonim spunea...

Emil Boc- un om de succes, responsabil, onest si prea elegant si inteligent pentru mizeriile de care sunt capabili unii! Un guvern Boc este ceea ce poate salva Romania anului 2010!

Anonim spunea...

46 dintre cei 61 de salariaţi au castigat aceste procese, asadar la un calcul simplu matematic reiese ceva de genu:61-46=15 angajati care nu se reintorc in structura, in acest fel 15*4.000=60.000lei economisiti! pentru ca in cazul in care nu s-ar fi dat respectiva ordonanta de urgenta toti cei 61 de anagjati si-ar fi primit slariile normal din momentul demiterii si pana acum! acum doar 46 au mai ramas!

ela spunea...

Boc vs Bajnai Gordon (ministrul tehnocrat al ungariei)
acesta din urma s-a trezit cu despagubiri colosale de miliarde de forinti (mai mult de 1 mil lei) catre doar 3 angajati ai statului unul din ei era din conducerea echivalentului RATB
credeti ca ungurii au platit ?? NU
noi suntem fraieri daca platim, s-a cerut o verificare a intregii activitati ar acestor oameni s-au constatat o serie de nereguli in urma carora atat contractul de munca, cat si cel de despagubire au fost considerate ABUZIVE si declarate nule, prin urmare fericitul "fost angajat la stat" in loc de despagubire s-a ales cu niste datorii catre Regie si stat
Asa ca nu Boc e vinovat pentru ca unii au beneficiat de asemenea contracte si nu pot fi dati afara - uneori poti da afara un om si pentru faptul ca il platesti de zeci de ori mai mult decat merita, nu neaparat pe competente, iar daca contractele nu sunt renegociabile pur si simplu se desfac si pornim de la 0
perfect de acord ca la privat esti dat afara uneori si fara preaviz, si nu pupi somaj ca nu are angajatorul actele in regula, iar la stat pe langa somaj mai beneficiezi si de 1 an sau chiar 2 de salarii compensatorii este ABUZIV asta pe langa faptul ca NU platesc contributii si veniturile lor sunt integral generate de cei din sistemul privat muncitori/firme
tot ce avem nevoie este de o firma de avocatura care sa apere drepturile "statului" de fapt a boborului, daca ungurii au reusit noi de ce trebuie sa fim mai fraieri?

Titi Costache spunea...

Tot ceva similar se intampla acum in ograda MCSI: Ministrul Comunicatiilor Gabriel Sandu a gasit solutia sa faca economii fara durere pentru buget. A dat afara de la o agentie toti salariatii, 160, a dispus infiintarea a doua centre cu 40 de salariati fiecare, iar pentru cei 80 care au ramas someri, refuza inchiderea cartilor de munca, in consecinta pentru a putea cere somajul, intai trebuie sa dai in judecata angajatorul, procesul dureaza cel putin un an, si daca rezisti pana atunci, fara venituri, fara asigurare medicala, o sa fii fericit somer, dar prin 2011. Si uite asa nu creste somajul anul acesta, creste in schimb activitatea tribunalelor si cresc despagubirile pe care statul le va plati in 2011. Cine stie poate pana atunci se schimba si guvernul, si sunt altii buni de plata. Iar nota de plata va fi tot asa de suculenta ca si in cazul de mai sus, pe langa salarii o sa se adauge daune si altele. Dura Lex, Sed Lex.

Anonim spunea...

As vrea sa vad cine are curajul sa faca plangere penala impotriva lui Boc pentru abuz in serviciu. Pt. ca, daca au castigat in instanta inseamna ca individul Boc a facut un abuz in serviciu. Si sa ceara si despagubiri civile in acest proces penal. Numai asa ii vom dezbara pe politicienii nostrii de a face ce vor muschii lor. Eu semnez o asemenea actiune in calitate de contribuabil.

Codruta spunea...

Daca aceia destituiti erau "vinovati", trebuie sa ii ia unul cate unul pe cei "vinovati" si sa le desfaca contractul de munca cu litera "i" (asta, dupa ce le-ar fi dat avertismente) - NU sa ii destituie pe TOTI in bloc, halal "cunostinte de drept"!!!

Deci noul corp de lingai angajat de Boc pe baza de "juramant de credinta" este platit acum sa controleze vechiul corp, dat afara abuziv - iar NOI suntem aceia care platim pentru incompetenta acestui asa-zis "jurist"!!!

Bãi, asta, anonimul de serviciu de la 13,37 - vrei sa zici ca Statul ar trebui instigat sa nu isi respecte PROPRIILE legi?!!! Pai, atunci EU, platitor cinstit de taxe, DE CE sa le respect??!!

Pun pariu ca daca dadeam EU un exemplu cu unguri (dar in defavoarea Bocului) sareati cu totii in sus pishkatzi de c*r, ca "sunt vanduta la unguri", asa e?

Daca tot e sa se ia Bocul dupa unguri, na! sa bage repejor o ordonanta de urgenta pentru interzicerea mineritului cu cianuri!!! Ca ungurii tomnai ce au adoptat o astfel de lege! :P

kinn spunea...

Pfui, se poate vedea halul de implicare a politrucilor in media numai prin contabilizarea comentariilor idioate, stereotipe, postate la indigo la acest articol. Ce mizerie.

Anonim spunea...

TITLUL ASTA FACE MAI MULT DECAT O MIE DE CUVINTE, SAU COMMENTARII:D "DESPRE BOC NUMAI DE BINE" DACA IMI ESTE PERMISA CITAREA!

Codruta spunea...

Deci pana la urma: CAT va trebui sa dam NOI, din banii NOSTRI, in total pentru satisfacerea toanelor lui Boc? si pentru ca el sa-si poata tzine "curtea" lui personala?

Anonim spunea...

Nu stiu concret datele cazului. Dar mai intai trebuie sa va puneti intrebarea cine sunt judecatorii care au dat acele sentinte. Eu personal am vazut atatea tampenii pronuntate in procese legate de conflicte din acestea incat te intrebi daca cei care semneaza acele hotarari sunt in stare sa treaca strada in siguranta. Dar justitia la noi functioneaza pe principiul, pentro ospaga serioasa

Anonim spunea...

pentro o spaga hartia suporta orice. Iar cei din corpul de control nu sunt niste oarecare, ci niste pilosi care sunt in pozitia de aputea utliza canalele de corupere ale instantelor. In timp ce Boc a fost reprezentat de vreun jurist afalat acolo fara sa stie nici el de ce, ca daca l-ar da afara ati sari in sus ca de ce l-a dat afara, iar daca si-ar angaja un cabinet puternic de avocati arfi acuzat ca praduieste banii publici cu prieteni poltici.

Codruta spunea...

eeeextraordinar! Saracu Boc, ca imi vine sa si plang (hîc! snifff! smiork...) cum e el, ba "bun ministru" ba un slabanog cu niste juristi pe acolo ATAT de slabi (si de corupti) ca nu poate saracu' sa-si puna in voia lui toti lingaii in "corpul de control", de rrrrãi ce sunt astialalti (de unde deduc ca astia dati afara chiar ERAU mai priceputi decat loazele lui >:)

Daca are dreptate si daca e nedreptatit de Justitie (btw: CINE naiba il numeste pe min. Justitiei?) sa mearga pana-n panzele albe! sa se duca la CEDO (asa cum ii fortzeaza oamenii lui ãia incompetentii pe astialalti, fraierii platitori de impozite), saracu'!

Una peste alta, Marele Jurist Boc a INCALCAT LEGEA!!! Care lege zicea clar: astia sunt "functionari publici", nu pot fi dati afara dupa cum ii tuna oricarui frustrat - daca erau "incompetenti" sau "angajati in contra lu' Lege" trebuia s-o DEMONSTREZE!!! - in NICI un caz sa se apuce sa actioneze amatoristic si abuziv!!!

EXISTA cumva acolo vreo "fisa a postului"? Daca exista - sa le fi cerut: rapoarte de activitate, autoevaluari, evaluari de la cine ar fi trebuit sa-i evalueze (apropo: pe CE criterii? si CINE ii evalueaza?) samd. - a cerut?
La astialalti - le-a FACUT cumva asa ceva? pe NOI, astia care ii platim, ne-a INTREBAT daca fisa aia a postului facuta de el ne place? si daca suntem de acord sa ne dam banu' pentru ea?!

HABAR nu are Marele Jurist de Lege, HABAR nu are de societatea pe care chiar guvernul LUI o conduce - in schimb a angajat o gramada de lingai platiti din BANII MEI si care, probabil, in lipsa de ocupatii mai serioase, s-au transformat in "postaci de serviciu"!

Si nici macar n-are bunul-simt sa recunoasca (stiut fiind ca romanu' - din pacate! - e lesne-iertator probabil pt. ca mai tot romanul se recunoaste in incompetenti si papagali): "Bãi! am fost un fraier! am luat-o-n bot! sunt un nimuric! uite, domnia si prostia se platesc - am sa imi platesc greseala din buzunaru' meu propriu si personal" (sau altceva de acest gen) :P

Viorel spunea...

@ Anonim (60.000 lei economisiti)
Deci cum spuneam: "Cine este fraier pune botul".
Ce lege, ce principii ce egalitate ... poate doar pentru Nutzi Udea.

Anonim spunea...

Pentru Codruta

Te-o fi dat afara Boc? Cati dintre cei care comentati aici ati fost manageri, macar intr/o pozitie manageriala marunta in sistemul public? Sau in sistemul privat? Stii de ce functioneaza institutiile prost in Romania? Pentru ca sunt o gramada care macane pe forum dar nu ar face niciodata o reclamatie scrisa impotriva unui functionar. Cum crezi ca poate functiona o institutie publica cand managerul acelei institutii se trezeste in mijlocul unei gasti de expirati, incompetenti, si naraviti la spaga, care sunt protejati de niste legi cretine care spun ca nu poti sa-i dai afara? Daca esti intr-adevar manager si vrei sa faci o chestie acolo, ii dai afara cu riscul ca justitia sa-ti spuna ca trebuie sa ii reangajezi. Si-i mai dai si a doua oara afara cu acelasi risc. Asta daca vrei sa faci ceva. Daca vrei doar sa furi si tu ca ceilalti "respecti legea". Gestul lui Boc mie imi spune ca acesta chiar vrea sa faca cate ceva pe acolo. Nu stiu daca toate motivele sale sunt corecte, nu stiu daca chiar se pricepe, dar e un semn ca voieste sa schimbe cate ceva.

Dan Selaru spunea...

O sa fac un elogiu lui Boc. Daca nu-i in stare sa schimbe ceva legal sa plece acasa.