sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Elogiu

Boc mi se pare cel mai bun prim ministru pe care l-a avut Romania dupa 1989. E dedicat in ceea ce face, serios, nu are in spate interese economice si mai important decat orice, nu e corupt. Nu inteleg de unde atata rautati impotriva uni om cinstit si capabil? Deranjeaza ca nu e smecher de capitala asa ca majoritatea celor care nu-l suporta?

Suntem o tara democratica...sa vrut reforma, sa vrut schimbare, ei bine Boc a vrut sa isi schimbe corpul de control, ce e rau in asta , are nevoie de oameni competenti, si aici a gresit ca vrea oameni competenti????

Se pare ca tocmai onestitatea dl Boc deranjeaza la maxim! M-am saturat sa tot aud ca nu e bun de nimic si ca face numai greseli cand acest om este un invingator in tot ceea ce face: a castigat toate alegerile de la primar al Clijului, parlamentar, presedinte de partid, si acum formeaza al4-lea Guvern-Boc! Este muncitor si inteligent, mult peste masa, peste toti acei care il jignesc! Si-a asumat niste responsabilitati enorme, si lupta in continuare pentru reformarea si modernizarea tarii, dar este constient de functia pe care o detine si cu siguranta este cel mai capabil premier pe care l-a avut Romania dupa'89!

Emil Boc- un om de succes, responsabil, onest si prea elegant si inteligent pentru mizeriile de care sunt capabili unii! Un guvern Boc este ceea ce poate salva Romania anului 2010!

Am păstrat gramatica originală a comentatorilor. Prea îl vorbeşte toată lumea pe Boc de rău. Puţin echilibru, vorba lui Nea Nelu, nu strică.

17 comentarii:

gabriela spunea...

M-am speriat cand am citit. Nu te recunosteam deloc:P

Dan Selaru spunea...

Eeeeee, am dat glas vocilor poporului anonim.

Camil Stoenescu spunea...

o singura chestie e adevărată de aici: faptul că Boc nu e corupt. până la proba contrarie...

vala spunea...

majoritatea in invidiaza pentru ... inaltime

Dan Selaru spunea...

Nu conteaza inaltimea
Cat conteaza istetimea.

parvan spunea...

Fraze intregi :)
Inteleg ca tu n-ai vrut sa le "editezi" ... dar oare de ce ramane "editorul" anonim?

Dan Selaru spunea...

Pentru ca e vocea cetateanului, anonima. :-)

Stefan A. spunea...

No bine ! Cel putin in Italia , Silvio Berlusconi a declarat public ca este cel mai bun prim ministru din ultimii 150 de ani !
Tot public a declarat ca sacrifica viata lui personala(este cel mai bogat italian) pentru binele patriei si a cetatenilor ei !
A declarat ca va face profunde reforme necesare. Pacat ca de cind este in politica ( 1994) , gaseste mereu scuze si "impinge" inainte in timp data reformarii tarii !

Digo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Vasile D spunea...

ca sa fim si mai echilibrati trebuia si putina flacara violet :D

Dan Selaru spunea...

La flacara violet nu ma bag, sunt de ajuns Basescu cu Geoana şi cu Mihaeladragosteamea. Si Hrebe.

niku_elektriku spunea...

unu' ma trimite, far' s'o doresc la bombo, altu' la ciutacu, iar dan ma baga'n chiar maika matrioshka, numa' pen' ca n'am fo' atent ce scrie el la sfirsit.
e normal ?

Adrian Teacă spunea...

Dane, uite, mi-ai dat o idee: să adun comentariile postacilor de partid şi de stat( păcat că am şters o grămadă)şi să fac un blog special. Blogul postacului.

Dan Selaru spunea...

Eu strang de ceva vreme. Nu-l poti publica, e sinistru.

Pongo spunea...

@Camil Stoenescu: daca te gandesti nitel la definitia coruptiei, s-ar putea sa ai o surpriza in legatura cu Boc, si inca una mare de tot.

Caci ala care face ce-i spun altii nu ce vrea el aflandu-se intr-o functie, doar de dragul unor avantaje (precum functia...) , cum se cheama?

Christiansen spunea...

Si eu m-am speriat cand am vazut articolul in Feed Reader :)) Uff, bine ca a fost doar atat :) ...

screwball spunea...

Basescu si Boc sunt ca Dr. Evil si MiniMe.. Boc nu exista ca entitate singulara si autonoma in politica.