sâmbătă, 6 februarie 2010

Scutul

Prea se dă toată lumea de ceasul morţii cu scutul ăsta. Aşa că mă alătur caţavencilor în promovarea unei viziuni ceva mai puţin catastrofice.


Uite că avem şi scut / ****-* în **** să-i ***

10 comentarii:

Stefan A. spunea...

F. bun video!
Recomand sa vizionati filmul Dr.Strangelove. Realizat de Stanley Kubrik in anul 1964 si cu Peter Sellers in rol de presedinte USA.
Comedie amara dar extrem de instructiva realizata in plina cursa a armamentelor atomice. Acest film a avut un mare succes si a deschis ochii multor persoane privind riscurile unei curse a inarmarilor USA- URSS .

Dan Selaru spunea...

L-am vazut.

dan spunea...

Pana acum eram in Programul "Scutecul Rusesc", acum in "Scutul american".Citatul din finalul postltu il cant si eu de cateva zile...:))

Camil Stoenescu spunea...

or how I learned to stop worrying and love the shield :)

Vasile D spunea...

scutul este o componenta strategica care nu trebuie sa o privim superficial,in 2015 va fi scutul functional in 2017 expira acordul de stationare a flotei rusesti in Ucraina,faptul ca americanii au ales Romania ca un vector strategic este un lucru bun vezi Moldova etc ...
Pe RTV s-a tratat subiectul de genu avem scut trebuie sa dam miliarde si pensionarii mor de foame probabil de aceea Preda era mai exaltat.
Dar fireste nu trebuie sa ne pierdem nici simtul umorului :D

vali plesca spunea...

observ ca undeva intre momentul 2009, slatina, si momentul moraresti, 2014, in romania dispar camerele video color. cu alte cuvinte, tragedia incepe mai devreme de 2014. cred ca astia de la catavencu ascund ceva...

Lucian Davidescu spunea...

@Stefan A.
+ Fail-safe, Lumet/H.Fonda, Matthau

Anonim spunea...

Filmul de la "Catavencu" e un film SF (adica despre viitor).
Eu sunt impotriva acestei initiative (amplasarea scutului antiracheta) din mai multe motive : necesitatea, oportunitate, riscuri si costuri. S-ar putea sa nu am dreptate (desi asta ne-o va arata doar viitorul), dar intr-o tara care doreste (si ar trebui sa fie) o democratie, astfel de decizii se iau numai dupa dezbateri serioase si consultarea populatiei (a contribuabilului) care sufera (la o adica) riscurile si (in mod sigur) costurile.
Problema mea (a noastra) e alta : s-ar putea sa nu mai apucam "Moraresti, 2014" daca nu ne facem cit de repede posibil scutul anti-guvern !...

Dan Selaru spunea...

Cinstit sa fiu privesc cu oarecare detasare "momentul istoric", e mult prea devreme sa ne dam cu parerea.

Unknown spunea...

Buna ziua

BCR a afisat onine "zestrea"
Nu inteleg BRD, TLV si BCC de ce nu o fac?

https://www.bcr.ro/sPortal/download?documentPath=bcr_ro_0785_ACTIVE%2FDownloads%2Fbunuri_imobile.pdf
http://www.executatsilit.ro/

Cu respect
Alexandru Sas