duminică, 18 aprilie 2010

Bute vs. Miranda (video)



L-am găsit aici. Bravo Lucian!
PS Merge mai greu la început

11 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Dan Selaru spunea...

Fara comentarii rasiste.

veninusrl spunea...

chiar cautam meciul, merci!

Bogdan Vasiliu spunea...

Felicitari!

Unknown spunea...

bravo campionule

br3b spunea...

Lucian are o imagine impecabila in Canada. Desi loveste devastator si n-a fost niciodata invins in 26 de meciuri, Bute da impresia unui baiat bun, genul care ajuta batranii sa traverseze strada. Nu are niciun tatuaj, nu foloseste instigari, nu isi umileste adversarul niciodata ci il respecta - a se vedea si reactia sa fair-play cand l-a simtit pe Miranda cum cade (spre deosebire de columbian care poza cu mainile in sold, provocator). Lucian debordeaza fair-play si nu are celebrele "fitze" de vedeta (si ce vedeta este in Canada!!) desi e idolatrizat, efectiv idolatrizat.

Atitudinea sa de "baiat bun" pur si simplu magnetizeaza fanii. E calm, mereu cu zambetul pe buze si transpira educatie solida, din aceea "conservatoare", de buna factura, adica "cei 7 ani de acasa".

In plus, vorbeste perfect franceza (lucru remarcat si de comentatorii meciului), ceea ce este inca o puternica legatura in plus cu fanii sai din Quebec.

Genul acesta de sportiv serios, educat, necontroversat, e aur curat pentru orice sponsor, asa ca ii prevad un viitor imbelsugat si cand nu va mai castiga bani din box efectiv.

Revenind la box, este un campion autentic, fara nicio infrangere in cariera de profesionist.

Bravo Lucian Bute!

Alin spunea...

fantastica tehnica are si cum se poate concentra ... un adevarat campion

Anonim spunea...

un adeverat roman care stie sa lupte. cinste tie, esti un adevarat erou cu care trebuie intadevar sa se incarce toate ziarele din romania.nu cu toate prostituatele BRAVO SI TINEO TOT ASA

Anonim spunea...

Multumim frate pentru filmulet. Se pare ca daca n-ai Dolce "nu stiu cum", n-ai dreptul sa-ti vezi campionul. Rusine Romania inca o data!

Despre Bute ce sa mai zic? Jos palaria!

Unknown spunea...

Un mare BRAVO pentru un om extraordinar si un sportiv desavarsit...

tonis spunea...

tehnica si tenacitate .asteptam cu nerabdare unificarea centurilor.mii de felitari ,bravooooooooooooo.