sâmbătă, 8 mai 2010

Când istoria se repetă

Ca să vedem viitorul nu trebuie decât să privim în trecut. Credem că suntem în condiţii excepţionale, nu suntem. Istoria se repetă.













6 comentarii:

pehash spunea...

unde-i legatura? argentina a avut o politica monetara defectuoasa in anii 90.. cursul de schimb fixat oficial.. paritate 1 la 1 cu dolarul american. pe intelesul tuturor.. argentinienii se angajau sa plateasca in aur, dar ei credeau ca fierul are aceeasi valoare cu aurul. cand a venit scadenta.. rezultatul in filmuletele de mai sus. legatura cu romania? nu exista, dar fiecare isi poate folosi imaginatia cum doreste.

Calin spunea...

Prietene matematician, de ce devii economist? Si, daca o faci, de ce preiei tocmai cele mai rele apucaturi ale (pseudo)stiintei economice, cum ar fi judecata prin analogie, lipsa de sensibilitate la context, predictia bazata pe determinisme rudimentare de tip biliard si utilizarea nestapanita a stereotipurilor? De ce tii sa prezici ceea ce nu poate fi prezis? Este vorba despre societate, nu despre un sistem fizic cu trei elemente...

Anonim spunea...

la noi nu se poate pentru ca basescu e BUN

Dan Selaru spunea...

Asa sa fie, vad eu aiurea. :-)

Flavian spunea...

Hehe, se pare ca adevarul deranjeaza. E un film bun Dane, e un material excelent. Desi unii se fac ca nu vor sa priceapa.

Mi-am adus si eu aminte de el cu ocazia unui comentariu lasat ieri de un cititor la mine pe blog.

Dan Selaru spunea...

Nici nu vor dar unii nici nu pot.