marți, 4 mai 2010

Victoraş, du-te şi pârăşte-i

Remus Cernea n-a fost lăsat să candideze din partea Partidului Verde pe motiv că dacă o să câştige ar intra în Parlament un partid care n-a trecut pragul electoral.

UNPR-ul n-a trecut pragul electoral, nici n-avea cum, dar e bine merci în Parlament. Cred că tu, Victoraş, ar trebui să pui nişte întrebări pe la Curtea Constituţională.

Vorba lui Pumnea "Am dat şi eu!", că numai cu carduri de mall nu pui stânga românească pe picioare. Şi vezi că ţi-au luat şi sindicatele şi micii. Nea Nelu e la Stambul, a greşit Poarta, iar Adiţă-l face cavaler de Cornu pe Mândruţă.

Aici.

4 comentarii:

presacaopra(v)da spunea...

Ete dom'le ca nu e de vina doar Basescu pentru tot ce se-ntampla in tara asta!

Anonim spunea...

Lipsa de logica
Membrii din Parlament ai UNPR au intrat in Parlament in cadrul unor alegeri facute cu respectarea legii. Chiar daca au fost pe listele altor partide faptul ca au candidat intr-un sistem uniNOMINAL le da dreptul sa pretinda ca numele lor (si tot ceea ce are asociat activitate competente...) a fost ales nu lista de partid. Lagaturile cu Cernea (mica reclama gratuita la nimic) si Costitutia (e la moda - hai sa desfiintam totul pentru ca avem o constitutie proasta ce legifereaza in loc sa stabileasca principii) sunt absude si ILOGICE.

Anonim spunea...

Daca UNPR au fost legali inseamna ca lui Cernea i-a fost refuzata ilegal intrarea. Daca-i uninominal, nu e si pentru catei?

nashu_mare spunea...

A incercat cineva din partea UNPR sa candideze si a fost lasat?