sâmbătă, 3 iulie 2010

Înnorat



Sunt lângă Dan Popa în strângerea de ajutoare pentru sinistraţi. O să anunţăm în curând unde depozităm ce strângem. Ce strângem şi cum strângem vedeţi la el.

Pentru bani vedeţi contul la Dan.

PS Poza e de aici.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Fara a generaliza: NU doresc sa ajut niste oameni care nu se ajuta...singuri. Unde sunt asigurarile pentru case?! (eu platesc una, desi pericolul de inundatii tinde catre minus infinit). Nu doresc sa ajut niste oameni care muncesc in alta tara (si care isi pot reconstrui foarte usor casele, MAI ALES DACA SI LE ASIGURA). NU doresc sa ajut niste oameni care prefera sa bea in carciuma uitandu-se la pompierii venti de pe alte meleaguri cum le construiesc diguri cotra inundatiilor. Si in sfarsit, ajutorul este si bun si RAU. Rau este ca oamenii "invata" ca vor fi ajutati si atunci se lasa in plata Domnului, pentru ca, oricum,va veni cineva care sa le "dea": haine, mancare, materiale de constructie/case la de-a gata!!! PS: solutia materialelor "gratis" a dovedit ca este ineficienta, oamenii au vandut materialele pe o cinzeaca de vodca...

Dan Selaru spunea...

Nu ajuta pe nimeni, nu ti-a bagat nimeni mana in buzunar.

A generaliza e cel mai simplu, a acuza la gramada, a spune ca ei sunt vinovati e cel mai simplu din punct de vedere moral.

Lipsa de solidaritate este o constanta a romanilor, ca si fatalismul si cinismul.