joi, 16 septembrie 2010

O sticlă de vin

Aseară am stat, ca doi moşi, cu Turambar şi am băut vin pe o terasă, de fapt era un amărât de trotuar. Am vorbit despre situaţia politică şi cum cresc bălăriile peste câmpuri sau care sunt obiceiurile la nesfârşitele pomeni pe care le tot punem în practică.

Am văzut cum s-a lăsat seara, am admirat fetele, frumoase, şi cablurile atârnate, urâte. A fost o seară minunată. Doi oameni care nu au decât spritul în comun au băut o sticlă de vin privind lumea în care trăim. A fost frumos. Şi ne-am bucurat, cu moderaţie, şi la golurile CFR-ului.

Faza cu fetele nu trebuie s-o afle nevestele. Cea cu cablurile ţine de Primărie, care ar trebui să se sesizeze. În rest, cred că mai avem o şansă. Dacă vedem lucrurile mici ca fiind mari, pentru că aşa sunt. Sunt normale şi importante. Cum ar fi să bei o sticlă de vin cu un prieten.


PS Doar una?

8 comentarii:

Tino spunea...

Hai sa fie doua. Nu de alta, dar poate chiar ar trebui sa ne vedem odata. La golurile CFR-ului nu m-am bucurat deloc, ca nu eram in fata TV-ului.

Turambar spunea...

:) :friends: Doar una. Una de fiecare...

:)

Lars spunea...

Adica te-ai intalnit cu Turambar si nu l-ai corupt sa se alature la Leacul Durerii?

Rusine, Dinu Patriciu! :)

Turambar spunea...

Pe mine nu ma doare nimic. Suport durerea cu stoicism si nepasare si indiferenta de zeu.

Except chestiile alea de la spinare, herniile alea de disc. Ce leac ziceti ca avetz pentru mine? Mie medicul mi-a recomandat Mydocalm. Eu, mai conservator din fire, iau whiskey, ca asha m-a invatzat bunica acasa la mine la Telega, linga distileria de whiskey.

:wink:

Ion Olteanu spunea...

Nu e un pacat sa admiram fetele frumose; pacat este sa le dorim...

Pentru Turambar: Incearca Esenta de Untul Pamantului de la Ambrau Dorel, tel: 0744 392994, 0766 638696 / www.terapianaturista.3x.ro.
La mine a fost singurul care a functionat (si nu am incercat putine!).

Turambar spunea...

:) Nu doresc nimic, sint budist si nemuritor si rece, ba chiar si insurat pe deasupra. Sint pur si simplu un entuziast iubitor al naturii, in toate formele sale. In toate formele sale. In toate formele...

:)

Txs for the tip. O sa caut. Sa speram ca rezolva.

neamtu tiganu spunea...

nea Dane, io am sustinut intotdeauna ca un pahar de vorba cu un preten e cel mai frumos hobby, din pacate, de multe ori, la circiumi nu prea gasesti vin bun. Ma abtin sa privesc muierile, cind le vad ma apuca asa ceva.. la lingurica.
Aseara am fost la femei, la madame, stii mata care, aia blonda cu silicoane, m-a pus draq sa spun ca te simpatizez, m-au banat, ce draq fac io acum, nu-mi ramine decit bautura!

Hai noroc!

Unknown spunea...

Neamte,
Te-au mai banat si alta data. Ti-a trecut si tie, si lor. Acuma iara! Eu zic ca tu si madama aveti sanse sa bateti recordul lu Lizuca & Dick. (Matale esti Dick, kanejno!)