sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Far away eyes

Cum Guvernatorul BNR n-o să-mi răspundă niciodată, pentru că e greu să faci faţă situaţiei, aia reală, nu palavrelor din presă. Când vorbim serios se taie filmul.



De ce criza asta e altfel. Lăsăm la o parte crizele minore din Rusia, Asia de Sud-Est sau .com, toate au fost minore. Ne întoarcem în 29. Atunci banii s-au mutat dintr-o mână în alta, acum banii nu există. Nu au existat niciodată, erau doar în mintea unora şi pe hard-disk-urile altora, pe vremuri erau palpabili, puteai să-i pui în pungă.

Atunci pierdeau numai unii, acum pierd toţi. Iar despre România putem spune doar un lucru, ca mimoză ce sunt, suntem în faliment. Şi dacă ne mai străduim puţin ne dau afară din UE, de aia sunt isterizaţi Băsescu şi Isărescu.

Să nu ziceţi că nu ştiţi şi e o surpriză. De aia a avut "Trilaterala" loc la noi, ca să-mi răspund singur. Măcar la o întrebare. Iar ungurii încearcă să iasă din peisaj. Pentru a nu fi părtaşi la dezastru.

Restul întrebărilor rămân fără răspuns. Public. The Lord is not by our side. Nu mai există nicio fată cu ochii "far away". Suntem singuri şi fiecare pentru el.

Find the girl with far away eyes.

5 comentarii:

Unknown spunea...

Ne dă afară din UE? Uraaa!
Las că o să ne roage ei să intrăm înapoiu când o începe războiu. Că deh, cică suntem creştini.

alex@formidabilii.org spunea...

Ce razboi? Ce dat afara din UE? Ce faliment?

Ce fumati? :)

Dan Selaru spunea...

:-) E ca tine, nu-ti face probleme.

alex@formidabilii.org spunea...

Scenariul meu de criza e mai complet decat asta al tau :)

Stoie spunea...

In realismul tau tinzi de obicei sa devii un pesimist intristat.

Nu cred ca Trilaterala s-a tinut aici deoarece suntem in pericol acum sau in 2-3 ani sa fim expulzati. Ci ca sa cerem ajutor. Pentru ca noi cu ai nostri nu facem treaba.