joi, 9 decembrie 2010

Ştirea zilei

"Anul acesta s-au transferat spitalele la administraţiile locale. Anul viitor se începe procesul de închidere a spitalelor neperformante, care nu pot asigura asistenţă medicală corespunzătoare. Odată cu acest proces, cadrele medicale, medicii merg în spitalele care rămân deschise, pentru că este un deficit de medici, de asistente medicale",

"Iată discuţia de la coaliţie şi cu MApN-ul. SMURD şi Ministerul de Interne au deja acum o capacitate destul de mare. Se vor mai achiziţiona elicoptere care vor fi utilizate pentru acest scop din Facilitatea Schengen. Ne-au mai rămas nişte bani la dispoziţie".

"Şi de asemenea, Armata dispune de elicoptere pe care le va transforma în elicoptere sanitare, în aşa fel încât să nu stea numai gata de război, ci să facă şi un lucru util pe timp de pace, ceea ce duce şi la antrenarea piloţilor şi la utilizarea unui parc de elicoptere suficient pentru a înlesni intervenţia rapidă legată de bolnavi. Deci armata îşi va dezvolta propriul ei SMURD"
-

Mediafax citându-l pe Preşedintele Traian Băsescu

9 comentarii:

Anonim spunea...

Danutz, interviul complet e aici: http://www.tvr.ro/inregistrari.php?file=DATA-2010-12-08-20-26.flv&id=Tema%20zilei. Si merita vazut pentru ca le president este, de mai multe ori, realmente incoerent.

Anonim spunea...

Nu, uite aici stirea zilei: circa 42 milioane euro pe balast care costa la pretul pietei de 4 ori mai putin. Pusa la cale de cei trei regi ai asfaltului din Romania care nu construiesc drumuri ci doar gauri in buzunarele prostilor. Sa facem o socoteala aritmetica, fiindca de fapt economia e, in realitate, o disciplina mult mai simpla decat cuvintele pompoase si legile aproape de neanteles din Romania: de 4 ori mai mult inseamna ca in realitate, statul, adica bizonii care mai binevoiesc sa contribuie la comedia asta numita Romania, ar fi trebuit sa dea pe balast doar circa 10 milioane de euro. A dat 42 mil euro. Repet,42 mil euro. ADICA S-AU FURAT DINTR-UN FOC 30 MILIOANE EURO. Furaciunea a fost "de dreapta" fiind savarsita sub obladuirea berceanului. Parerea mea este ca Anca Boagiu a fost pusa la transporturi in locul berceanului fiindca la urechile securiciului de la Cotroceni au ajuns zvonuri ca berceanul impreuna cu cartelul asfalteanu cam pitesc niste banisori si nu prea mai vireaza si pe la locul de unde vine lumina si pe la persoane care emana lumina. Ca acuma stii cum e... si-n smecherie nu poti sa fii smecher chiar de unul singur. S-a dat asa, un pic pe goarna ca semnal pentru baieti sa vina cu darul inapoi. Si unde se duc drepturile de smecher, cand se duc? Aveti o singura varianta. Si asta e doar un coltisor mic, mic de covor. Practic pentru niste unii din tara asta unde nu sunt bani pentru cateva zeci de mi de femei ca sa-si creasca pruncii, 30 mil euro sunt bani de cafea si Lamborghini. Cam atat despre criza prin care trece Romania si din care nu va iesi dintr-un motiv foarte simplu. Romanii nu sunt inca un popor ci doar o gloata proasta cu umori maligne.

alex@formidabilii.org spunea...

De ce nu dai stirea aia in care Basescu zice ca statul nu trebuie sa aiba grija de toti cetatenii?

"Se incearca acreditarea ideii ca statul, guvernul, este responsabil pentru fiecare cetatean. Nu-i adevarat."

Asta e o enormitate mare cat casa.

dominic spunea...

@alex: De acord cu tine. Formularea corecta ar fi fost putin mai scurta:
"Se incearca acreditarea ideii ca statul, guvernul, este responsabil. Nu-i adevarat."

Flavian spunea...

Eu as scurta-o si mai tare:

"Se incearca acreditarea ideii ca statul, guvernul, ar trebui sa fie. Nu-i adevarat."

Liou Duvinini spunea...

Interesante...

Theophyle spunea...

Salut Dane,
sper ca esti bine si putin lenes :lol:

Pongo spunea...

Si lenea are farmecul ei.
Atat timp cat esti ok

Dan Selaru spunea...

Am fost plecat din targ o vreme.