duminică, 2 ianuarie 2011

Primul banc al anului

Bulă a fost întrebat la Revelion : - Ce părere ai despre anul 2010, care tocmai s-a încheiat ? - A fost mult mai bun decât 2011!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt convins ca bancul asta iti va mai atrage niste comentarii indignate. :-) "Pe ce te bazezi?" "De unde stii tu ca va fi mai rau?" "Vii din viitor?" Evident, Bula are 100% dreptate.

Dan Selaru spunea...

Normal :-), dar Bula e un mit romanesc. Si trebuie promovat. Asa cum este Radio Erevan.

Chat - Chat Online Romanesc spunea...

Bula sa io spuna lui Boc!

eu****** spunea...

Bun bancul asta cu Bula "OPTIMISTUL"! dupa care urmeaza si la nunta lui Bula a mai cazut o stea...

As prefera ceva mai pozitiv, de genul:"minte-ma, dar minte-ma frumos!!!"

Povestea mea: in care apare Bula in fata globului de cristal care il arata pe Bula cu un BMW, o casa noua cu numai 5 camere, ultra cochet mobilata, fata de rabla de Dacia si darapanatura lui din 2010.

Bula curios o intreaba pe atot stiutoarea lui cum de a reusit sa le aiba asa repede, numai in 2011. Atotstiutoare, pentru un ban in plus, mai deschide o carte si ii arata lui Bula cum el isi incepe mica afacere - blogarit - e mic antreprenor in RO, si din munca lui cinstita intr-un an a reusit toate cele.

Fericit, Bula pleaca acasa, se apuca de bloguit si dupe un an, slab, de abia se mai tine pe picioare, rupt in coate si in f..d, dar e hotarat sa ii ceara socoteala Atotstiutoarei, care simplu ii spune - traducere selectiva din limba rroma-: "Te-ai zgarcit conasule, in urma cu un an, cand am spus sa mai dai un ban, sa-ti dau toata reteta fericirii si ai pierdut un amanunt important, trebuia sa pleci in alta tara, si numai acolo "The Dream comes true!"".

Si am incalecat pe o sa si v-am spus povestea mea...

LA MULTI ANI cu BUCURIE si multe REALIZARI!

Românul spunea...

S-ar putea sa ajungem la vorba lui Creanga: "bogat pîna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de cînd sînt, niciodata n-am fost".

alex@formidabilii.org spunea...

E exact ca la Radio Erevan.

De fapt nu era Bula, era Patriciu. Si de fapt nu era la Revelion, era la un sprit cu Base!

Un an nou bun tuturor! Si sa iti fie rusine...stii tu cine :)

Pongo spunea...

LOL ! La multi ani!
Uite o faza hazoasa despre 2011: e suma a 11 numere prime consecutive:

2011=157+163+167+173+179+181+191+193+197+199+211

:))