Am început prin a modifica Constituţia, dă-i şi luptă, că averile sunt obţinute licit, ba nu! Hop şi Ambasada Statelor Unite. Şi Curtea Constituţională zice că nu, ba da, zice Preşedintele. Circul o să mai ţină ceva vreme. Toţi cei care şi-au dat cu părerea au uitat că în Parlament e nevoie de două treimi. Şi apoi de un referendum. În concluzie, nu modificăm Constituţia.
Apoi începe regionalizarea României. Că nu putem lua bani de la UE, că avem corupţie locală. Huooo Dragnea! Şi dă-i cu harta în sus şi în jos. Ultima variantă, scuzaţi, 2 ţâţe ungureşti pe trupul regionalizat al României. Nici ungurii nu sunt tâmpiţi să accepte o asemenea elucubraţie. Aşa că se amână şi asta. Indefinit.
O să urmeze alte şi alte reforme. Din astea două, ambele necesare, a rămas doar că Regele e trădător şi Antonescu (Ion) o victimă a istoriei. Dar povestea asta o ştim de la Vadim de 20 de ani. Nici măcar asta nu e originală.
Cred că ar trebui să revenim la faptul că nu am intrat în Schengen, că UE ne-a tăiat fondurile, că reintrarea în recesiune e prin preajmă, că....
“You can ignore reality, but you can’t ignore the consequences of ignoring reality.” -Ayn Rand
vineri, 24 iunie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
11 comentarii:
Păcat că nu vă avem pe dumneavoastră prim-ministru, nu că ați putea schimba cu ceva cursul prăbușirii, dar ar mai avea cine să ne aline și nouă ura :). Ignoranța este boala numărul 1 a românului și se naște tot din ignorarea realității, pe crearea unor valori care nu au legătură cu principiile naturale care ghidează lumea. Vă așteptăm mai des.
- Curios ca nu accelereaza legea privind anularea prescriptiei pentru omor .(care sa se refere explicit si la faptele din 1989 )
- Curios ca nu se decide ca judecatorii mioritici care au dat sentinte contrare deciziilor CEDO (CEDO ca instanta finala) sa plateasca din banii lor despagubirile si la a doua infractiune sa fie dati afara definitiv din magistratura .
- Curios ca nu fac o lege (tranzitorie ), sa zicem valabila 20 de ani prin care securistii , turnatorii , activistii , nomenclaturistii PCR sa nu poata candida la nici o functie care se obtine prin vot public .
Oricum , modificarea constitutiei , reforma organizativa , pare mai mult ca sint propuneri aduse in discutie pentru a devia atentia de la "maretele" rezultate a guvernului Boc .
PS . Daca facem regiuni , banii vor venii girla de la UE ? Va aparea omul minune care va atrage fondurile ? Oricum nu avem nici un fel de argumente pro sau contra sustinute de date certe , scrise . In realitate problema e strins legata de oameni-posturi-regulamente .
@big :-) misto ironia
@Stefan primele trei sunt absolut necesare. A treia insa nu o sa fie niciodata pusa in practica.
Sunteti ghinionist :). Din pacate pentru dumneavoastra, constitutia si regionalizarea s-ar putea sa devina realitate. Multe lucruri au devenit realitate in ultimul timp, chiar daca toata lumea spunea ca nu se vor intampla niciodata (remember legea invatamantului?).
Sunt ghinionist, ai dreptate. :-) Fie ca se indeplinesc, fie ca nu.
Realitatea se ignora de mult la noi:
- cursul de schimb in ultimii doi ani vi se pare ca este cel real?
- dar preturile imobilelor?
- dar lipsa falimentelor bancare si statul la nesfarsit cu "scheletii in dulap" pana isi revine piata :)?
Pe moment subiectele astea nu fac audienta.
@Stefan A: Pct 3 eu l-as schimba in sa nu poate fi numiti in nici o functie publica. Daca oamenii vor sa voteze pe oricine e dreptul lor.
@Stefan: daca pui acolo si o lege care sa interzica serviciilor utilizarea de ofiteri acoperiti in presa sau in parlament, ai un pachet interesant. Si probabil imposibil.
Se pot ignora şi realitatea şi consecinţele ei, dacă nu-ţi pasă. Hazul la funcţiile publice cu mandat determinat (din România) este acela că, după ce ai devenit civil, ţi se rupe.
1. Hello, dear friends from Finland!
2.UE ne-a tăiat fondurile..entirely???????????You'd better read my latest opinions on it, into my blogspot account. Thank you.
Trimiteți un comentariu