marți, 14 iunie 2011

Să regionalizăm împreună



Regionalizare să fie dar să participăm şi noi. Să găsim soluţii pentru binele patriei. Concurs interactiv fără câştiguri. Aştept e-mail cu soluţiile voastre.

PS Harta de mai sus e soluţia mea. O singură regiune, economie maximă, fără popor.

6 comentarii:

joness spunea...

Eu as scoate si conturul acela. O singura regiune/voievodat/judet/tara sau oricum i-ar spune, de la Atlantic pana la Urali,dar fara turci, numita "Europa". Eventual cu o zona autonoma pentru rusi, temporar pana isi revin din mahmureala postimperialista.

Rumpuy si cu PE ar fi niste conducatori excelenti, pentru ca sunt ca si inexistenti. ;)

turistexpert.ro spunea...

Sa recunoastem: asa cum e acum nu prea merge. Sa schimbam ceva este de preferat si ne implica pe toti. Sau nu? Ca intotdeauna?!

Anonim spunea...

@turistexpert: Nu merge pentru ca sunt judetelele trasate asa cum sunt??? Daca le trasam altfel o sa mearga??? Gata, am schimbat liniile si totu-i bine si frumos! Adevarul e ca, cel putin pentru unii ar fi. Iar pentru altii ar fi, ca ar mai putea sta la cascaval o vreme. Dupa care iar mai accepta ceva... Si tot asa!

db spunea...

O trebui o noua organizare teritoriala, n-o trebui, un lucru e sigur - cine-o vrea s-o facem anul asta-pana in alegeri si-a ales cel mai bun prost moment posibil: economia nu misca pe cat ne-ar trebui, merge destul de clar vesela spre stagnare, ceva haos administrativ deja e, cu toate legile care se schimba la 2-3 saptamani, de nu mai stii de unde ai plecat si incotro te duci, ne mai lipsea un "vant" ca asta, sanatos la vale . Vant cu 2 sensuri - de emanatie digestiva si de imbold energic in jos. Si asa nu reusesc autoritatile sa creeze mai nimic coerent, cu reorganizarea administrativa vom turti orice firava refacere a numarului si a energiei intreprinzatorilor autohtoni mici si mijlocii, deja zdruncinati serios.

Anonim spunea...

@Dane, iti dai seama ca iti pui UDMR-ul in cap? :) Cum adica o singura regiune? Cum isi vor mai pastra ei, saracii, identitatea fara "tinutul lipsit de secui" (caci doar vreo 300 s-au declarat la ultimul recensamant)?

Dan Selaru spunea...

300 au fost si spartanii, si ce film a iesit.