vineri, 7 octombrie 2011

Au trecut doar 75 de ani




Lung, dar educativ.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Am vazut documentarul pe TVR. Era in pauza la nu stiu ce meci de pe ProTV.

Am ramas intepenit in canapea. E facut super profesionist, fara exagerarile tipic conspirationiste. Si invitatii alesi sa vorbeasca mi se par bine selectati.

Singurul lucru bun care s-a intamplat in ultimii ani e faptul ca acest documentar a fost dat pe TVR1.

PS: Sper ca s-a uitat si Iliescu la idolii din tineretile lui moscovite.

Anonim spunea...

În sfârșit, începem să înțelegem și apocalipsa :). Dar de ce doar 75? Eu credeam că suntem mult mai aproape de 100. Oricum, ce a fost mai greu a trecut, sau nu, depinde în continuare de ce alegem. Cât vom decide să mai purtăm măști și să ascundem adevăruri? ”I want to know God's thoughts” but what we're going to do with them? Am de gând să dezvăluiesc ceva adevăruri, personale,...sunt totuși un nebun de alb.

Acum vor să continuăm cu o păcăleală de ”dreapta” și dacă nu funcționează chemăm biserica și dacă nici așa nu merge aducem extratereștrii și venerăm niște zei galactici. ”The kingdom of god is in all men” ”The people have the power”. TREZIREA ESTE INEVITABILĂ, se știe asta și ar face orice să frâneze acest proces. Înlătură mereu celule sănătoase până când ADN-ului nu-i va mai rămâne să copieze decât celule bolnave, ori asta este sinucidere curată. Ne mirăm că este din ce în ce mai rău când chiar elitele aplică măsuri sinucigașe.
Greu proces dar inevitabil, TOTUL DEPINDE DE CE ALEGEM, în fiecare clipă.

alex@formidabilii.org spunea...

Extraordinar. Multumesc.

PS: a fost cumva pe TVR2 si erau invitati Plesu si Liiceanu? Cred ca am vazut comentariile lor si mi-a parut rau ca am ratat filmul.

Dan Selaru spunea...

Habar nu am, eu l-am gasit pe net.

Anonim spunea...

1. Corporatiile detin acum puterea si au nevoie de consum(atori) (= baterii) ca sa functioneze. In Matrix gasesti aceasta analogie prezentata intr-un mod destul de transparent.
2. Nu consumi = nu interesezi = nu contezi = esti eliminat.
3. Daca evreii s-ar fi apucat sa vaneze criminali de razboi in URSS asa cum au facut cu nazistii atunci toti evreii din URSS ar fi fost omorati de NKVD.
4. Politica e o curva.

myron spunea...

Multumim pentru link! Fara cuvinte. Ar trebui vazut de cat mai multi oameni, pentru ca sunt inca multi care nu realizeaza ca socialismul a ingenunchiat Europa si o va ruina in final.
Intrebarea este daca si ce putem face noi ca asa ceva sa nu se mai repete (cred ca singura sansa este schimbarea mentalitatii - dar asta este cel mai greu si dureaza generatii).

alex@formidabilii.org spunea...

http://www.tvr.ro/articol.php?id=111025&c=755

Scuze se pare ca a fost la TVR1

Cantemir spunea...

...si ieri s-au facut 67 de ani de la acordul de procentaj:
http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/10/09/creionul-albastru-al-lui-stalin/

eu****** spunea...

Bine venit acest film.

In ciuda faptului ca avem un invins si un castigator din WWII faptele lor sunt aceleasi, si din nefericire sub anumite forme povestile lor sunt continuate.

Istoria a dovedit inca o data ca cei care se aseamana, Germania si Rusia, se aduna. Tragic!

A venit probabil timpul sa asezam alaturi fascismul si comunismul. Ambele ar trebui condamnate pentru ceea ce au adus omenirii.

Multumesc pentru film.

Moromitic spunea...

Imi place mult site-ul lor:

http://www.sovietstory.com/where-to-see-the-film/

E ca o poveste care NEAPARAT trebuie spusa mai departe. Am vazut si ca ultimul numar din Dilema e plin de articole fata de acest documentar.

Anonim spunea...

Sa ne fereasca D-zeu sa se repete asa ceva!!!