marți, 12 octombrie 2021

Viața la țară

Când BND s-a hotărât să-și facă țeavă de gaz de la ruși, CIA s-a dat cu curul de pământ și atunci a preluat DGSE conducerea în colonie, că sunt niște submarine și zeci de miliarde la mijloc.

Bananieră fiind țara, maimuța CIA a fost coborâtă cu forța din banan. Mărețul agent BND, zis și rața mecanică, în dubitativa sa prostie, a zis că agentul DGSE face guvern, și dacă nu face, aduce maimuțica CIA înapoi la putere, că aleșii sunt cacarisiți să nu-și piardă mandatul.

Ce au uitat toți 007 de plastic reciclabil e că vânjosul nostru serviciu intern ne vrea plini de vigoare națională, ridicoli de proști și mândri.

Așa că stați liniștiți pe locurile voastre, securiștii naționali se zbat să ia caimacul securiștilor internaționali, habar n-am cum se termină, dar pentru noi, în mod sigur, prost. 

2 comentarii:

cristip spunea...

care "noi" ? ca unii slugaresc la slugile slugilor dgse altii la cia altii la bnd altii exerseaza slugarnicia ca sa-si impresioneze potentialii angajatori ... si toti astia cica vor binele cel mare dar intai cersesc nu-s ce favoruri care sa-i ajute sa-si impresioneze sefii directi. :(

Dan Selaru spunea...

noi, tu cu mine si altii ca noi