luni, 28 iulie 2008

Flotări politico-logice estivale

Băsescu face flotarea logică normală după raportul ioropei cu corupţia. Cheamă Barlamentul din vacanţă să-şi dea cu părerea despre şorţuleţele corupte ale lui Năstase şi Mitrea.

Barlamentarii sunt în vacanţă, şi aici divaghez că nu mă pot abţine, pe blogul personal al Corinei Creţu avem sfaturi despre vacanţa la Rio, la Cancun sau prin Thailanda. Domniţă, nu ţi-a spus Nea Nelu să zici de Geoagiu Băi sau Sovata că acolo se duc, dacă se duc, votaşii pesedei. Nesimţire inconştientă. Am încheiat divagaţia.

Ce-o să facă băieţii? Păi ăia n-au cvorum că sunt pe unde i-a trimis Corina Creţu. Pedeleii se întorc şi din Patagonia, pe restu-i doare-n cur. Geoană o să zică că e o manevră politicianistă, că Băse se foloseşte de raport ca să nu-l dea afară pe Morar. Peneleii se fac că plouă, ceea ce e real. Restul au probleme intestinale şi ăsta e ultimul lucru la care se răzgândesc.

Sau planul B, se strâng ei vreo 15 şi constată că iar n-au cvorum şi-l amână până la calendele greceşti, ştie el Cezar ce-s alea, nu Preda.

Băse-mi pare rău dar n-o să-ţi iasă. Mitrea dă-ţi demisia. Năstase nu te mai juca la termopane că le strici.

PS: Am făcut update