vineri, 15 august 2008

Şerban Nicolae


Mi-e ruşine că fac parte dintr-o generaţie apropiată celei din care face parte pesedistul Şerban Nicolae. Acest personaj sinistru încalcă fără milă orice limită a nesimţirii. Pentru el adevărul e de partid, pentru el nu există ideea de realitate, dacă faptele sprijină partidul atunci acestea există, dacă nu, acestea sunt o făcătură a lui Băsescu.

Dacă Geoană spune că România e o ţară de doi lei, o afirmaţie reală, Şerban Nicolae ne spune că toţi suntem cretini şi nu înţelegem ce spune marele lider pesedist Geoană aka Prostănacu' aka "Senatorul pepenilor".

Cetăţeanul în cauză ne spune că votul uninominal actual, varianta pesedistă de altfel, este sămânţa dictaturii plantată de Traian Băsescu în câmpul mănos al democraţiei româneşti. Există două variante, ori sunt pesediştii nişte cretini notorii care i-au dat apă la moară lui Băsescu să impună dictatura ori sunt în cârdăşie cu acesta. Ambele false, concluzia: Şerban Nicolae e un dobitoc sau un falsificator al realităţii care care nu foloseşte logica în discurs, ceea ce e mult mai grav, omul înţelege că minte dar nu-l interesează.

Acelaşi personaj ne spune că nimeni n-a aranjat harta colegiilor electorale, acestea sunt aleatoare sau ieşite din mâini îngereşti, nu opera PSD şi PNL, o altă falsificare a realităţii şi multe alte fapte de acest gen.

Ca o concluzie nefericită, mai bine un comunist sadea ca Ion Iliescu decât un om tânăr şi pervertit partinic ca Şerban Nicolae. Ponta măcar dă impresia că are idei personale.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Perfect de acord!Acest individ este in stare,daca i se ordona, sa are si asfaltul!Mai are si o doza de cinism pe care nu se oboseste sa si-o ascunda.Intotdeauna mi-a fost sila dar si teama de rautatea omului prost.

Anonim spunea...

Ooof ... si chestia cu votul uninominal ... Nu sunt convins ca este o solutie pentru Romania. Solutiile ar trebui sa vina din alta zona, iar baietii astia ca Serbanica fara frica ... sa ne lase ...

Dan Selaru spunea...

Ma bucur ca nu sunt eu vreun cetatean dusmanos, personajul e chiar hidos.

Anonim spunea...

Asa este Dom'le si mie imi este frica de rautatea omului Prost ...mai ales de a ta ,cand cineva vrea sa faca ceva intr o tara in care pe nimeni nu intereseaza nimic decat suntem buni sa vorbim si sa comentam ce fac alti eu cred ca a venit timpul sa facem ceva si cred ca acest tanar Serban Nicolae poate sa schimbe ceva.

Daca vom sta cu mainile in san sigur nu se va intampla nimic mai bine am ajuta

Dan Selaru spunea...

Poate sa+si schimbe chilotii, nu cred ca poate sa faca mai mult pentru aceasta tara.