duminică, 21 septembrie 2008

Hai mă Geoană

Geoană loveşte din nou cu o promisiune absolut fantasmagorică. Dă 20000 de euroi ălora care se întorc acasă definitiv. Lăsând la o parte că e imposibil de pus în practică. Ce reţine cetăţenii să plece iar după ce au luat mălaiul? Că parcă există dreptul la liberă circulaţie. Ce faci mă Geoană reinventezi şerbia?

Dacă, printr-o minune s-ar putea face aşa ceva ar fi o dramă pentru România, una economică. Cu Geoană la guvernare, cu deficitul comercial enorm lăsat de măreţul Tăriceanu întreb şi io, fără studii economice, cum dracului face Geoană să suporte deficitul fără banii emigraţiei, ba mai mult, să dea şi 20000 de euro. Geoană ori eşti prost ori minţi cu neruşinare.

6 comentarii:

filadel spunea...

Dă şi mai mult fiindcă nu dă de la el. Dă de la proştii care-l votează. Mă întreb dacă nu cumva i se spunea "Prostănacu'" dinainte de Ilici?

Ioan Castil Valeda spunea...

Plec in Spania si ma intorc dupa alegeri !
Cea mai tare afacere !!! ;)

Vaca Verde spunea...

Ma, eu nu vreau 20000 de euroi, mie-mi trebuie o masina. Iese mai ieftin cu mine domnu' Geaoana, ca nu ma porcesc... Singura conditie e sa fie albastra (nu e un apropo la situatia politica, sa fie clar). Cand tre' sa plec si cand tre' sa ma intorc ca sa ma incadrez in programul asta? Nu-ntaleeeeg!

Ioan Castil Valeda spunea...

Vaca-i tot vaca ! :D

Anonim spunea...

Se pare ca bugetul necesar pt cei 20 mii euro egaleaza bugetul Romaniei pe un an.

Cornel Pieptea spunea...

inca o gogosa pesedista lipsita de responsabilitatea necesara unui act politic....20.000 de euro...pai daca se intorc 2,5 milioane de romani (asta fiind estimarea oficiala) rezulta o suma necesara de aproximativ 50 de miliarde de euro...pesedeul ar trebui sa explice de unde vor face rost de acesti bani (seamana cu legarea de glie a lui Mihai Viteazu)

aceasta gogomanie face parte si din aceeasi serie cu marirea pensiilor...trebuie sa se inteleaga ca Guvernul Romaniei are posibilitatea de a face mariri de salari sau de pensii pentru ca acolo sunt banii....