marți, 9 septembrie 2008

Monştrii sacri ai demagogiei româneşti. Azi Codrin Ştefănescu



Pe, aşa zisul, politician Codrin Ştefănescu trebuie să-l pun alături de Şerban Nicolae şi să spun că mi-e ruşine că fac parte din aceeaşi generaţie, acelaşi neam şi aceeaşi specie cu ei.

Cetăţeanul în cauză apare la televizor şi, vezi Doamne, este profund concentrat asupra binelui speciei, lumii vii, planetei şi cu argumente din arsenalul lucitor al lui Dan Diaconescu vrea să oprească deschiderea acceleratorului de la CERN.

Partidul Conservator, prin trâmbiţaşul Codrin Ştefănescu, ne explică cum un grup de iresponsabili, savanţi nebuni, aduc Apocalipsa. Că 10000 de oameni de ştiinţă au muncit 15 ani, guvernele au băgat miliarde de dolari şi că beneficiile unui asemenea experiment sunt de nepreţuit PC habar n-are. Toţi sunt idioţi pentru ei. Biserica ortodoxă i-a făcut de rahat în direct, rolul de prigonitor al ştiinţei a fost luat de politică.

Acum să ne punem problema motivaţiei PC. Păi nu e deloc complicat, o veche practică securistă. Ieri a apărut în presă dosarul de turnător al lui Dan Voiculescu. O circotecă naţională pe un subiect de nivelul OTV cu mitinguri şi scrisori prin ambasade face uitat subiectul securistului cu antene.

Vinovată e presa care din cauza unui subiect elodic uită de fapt ce ne doare, cine ne reprezintă şi ce se mai face şi desface prin ţară.

N-am să explic ce e cu experimentul în cauză, explicaţiile sunt aici bine spuse. PC nu face parte din lungul şir de idioţi, de la ucigaşul lui Arhimede la cei care interziceau disecţiile, cei care l-au condamnat pe Giordano Bruno, l-au umilit pe Galilei, cei care au spus că omul o să moară când o să meargă cu trenul şi mulţi, mulţi alţii.

Prostia nu are limite, PC are interes în circul ăsta iar Codrin Ştefănescu este cel prin gura căruia aceste interese s-au înfăptuit. Omul calcă în picioare logica, argumentele ştiinţifice, bunul simţ în conversaţie, ridicolul, totul pentru acoperirea dosarului dezvelit ieri.

Dar Dan Voiculescu tot are dosar.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Corect!

filadel spunea...

Subscriu.

Anonim spunea...

Poate bunul bozon o sa inghita candva genul asta de indivizi! :)!

Anonim spunea...

Ca noi n-am reusit sa le venim de hac! HAC!