joi, 2 octombrie 2008

Manifest politic

Bă, eu m-am săturat.

Prea suntem conduşi de proşti şi răi. Trebuie să facem ceva, n-avem bani, nu suntem uniţi, practic suntem utopici. Suntem nişte oameni care suportăm aşa zisul regim şi înţelegem că suntem continuu puşi în paranteze. Mă doare în cur de UE, de licurici, şi de alte lighioane. Neamul ăsta nu e făcut numai din rataţi şi susţinuţi economic, aşa cum ne tratează clasa politică.

Să fim serioşi, ţara asta are alte probleme, lipsa de bun simţ, comunismul subînţeles ca a doua natură a neamului, lipsa de responsabilitate a clasei politice, corupţia, de la şpaga pentru depăşirea vitezei legale până la licitaţiile măsluite. Asta e ţara în care boii ăia de politicieni fac legea fără să ţină seama de noi. Nu ţin seama de realitate, de nevoi, de viitor, de ce ne înconjoară.

Am ajuns la concluzia că tâmpiţii ăia n-au nimic în plus faţă de noi, suntem mai deştepţi decât ei, ăsta e defectul nostru principal, suntem decenţi şi avem bun simţ. Şi suntem laşi şi nu ne implicăm pentru că ne place să stăm pe margine şi să ne plângem soarta şi să ne dovedim superioritatea prin neimplicare. Să nu ne închipuim că sunt superiori. dacă-i considerăm superiori ne merităm soarta, mai bine plecăm dracului din ţară şi ne punem viaţa în mâinile altora. dar nici ăia nu-s mai buni, vezi dezastrul economic pe care-l păstoresc.

Suntem egali cu oricare alţii, numai că ăia ca noi, la un moment dat, au dat de pământ cu dobitocii care-i conduceau. Să facem la fel. Că urâţii sunt din nou la putere e vina lor, noi nu am avut niciodată şansa să radem o clasă politică.

Nu vreau revoluţii, vreau o schimbare democratică, o nouă direcţie politică, de stânga sau dreapra, habar n-am, dar cinstită, care să considere poporul român ca unul normal nu o adunare de tâmpiţi şi leneşi şi proşti, nu suntem aşa.

Vreau să uit de toate partidele politice actuale, toate sunt o urmare a comunismului, nu există nimic care să-i facă diferiţi de comunism. Toţi sunt la fel. Să ne punem problema priorităţilor României, nu a alegerilor, dacă pierzi asta e, dar dacă câştigi? Trebuie să avem puterea de a câştiga. Şi trebuie să fim practici.

Şi propun:
1. Găsirea unui mod de a ne organiza, şi a unui nume.
2. Ce ne propunem, ce facem cu România,
3. Programul politic, aici e greu,
4. Cum ne susţimem financiar, ????
5. Cum ne dezvolăm, ????
Şi aşa mai departe.

Trebuie să facem un plan. Şi trebuie să ne ţinem de el. Dacă nu noi atunci cine? Dacă nu peste patru ani atunci când?

Sunt naiv? Şi?



Nu mai vreau să comentez, vreau să mergem înainte. Şi nimic nu e la mişto. Să-i belim pe ăştia. Credeţi că o să le ducă dorul cineva?

11 comentarii:

Unknown spunea...

fa-ti un scop din asta, strange 100.000 de oameni care sa asedieze casa poporului si nu-i lasa sa iasa pana nu fac ceea ce li se spune. simplu.

Dan Selaru spunea...

Faci misto sau apari la asediu?

Anonim spunea...

Pina va organizati, vine asteroidul. :))

Dan Selaru spunea...

Ba io ma duc la asediu si singur. Stai acasa ai? Te-ai dat cu guvernarea?

Anonim spunea...

Foarte tare :D Fiti atenti cum suna numai "sa te duci la asediat casa poporului de unul singur" :))
Pai un politician de genul asta ne-ar trebui, din pacate toti fac parte din grupurile lor de interese, ceea ce-i opreste in a sta singuri impotriva curentului.

@Dane, vezi ca am alt feed, pe bara articolelor din dreapta nu s-a mai actualizat nimic la mine

filadel spunea...

Unul din ăia 100.000 a lu' Mihnea sînt eu că m-am săturat de mult de vorbăria, feţele, minciunile, jafurile la drumul mare, ipocriziile, tîmpenia şi prostiile, gogomănia, lipsa de inteligenţă şi imaginaţie a acestei clase politice. Au ajuns la putere indivizii de cea mai proastă calitate posibili şi posibilă. Oricare masă de oameni, în aceeaşi cantitate, luată la întîmplare de pe stradă are o calitate politică mai bună decît ăştia.

Anonim spunea...

Miscarea asta exista si se numeste FUCK YOU, TOVARASI ! :D

Credeti ca putem gasi una mai potrivita ?!? ;)

Anonim spunea...

am un prieten care spune aşa: dacă i-ai omorî pe ăştia, nici măcar nu i-ai visa noaptea!
ok! hai să-i "omorâm" democratic, îmi tot spun ceilalţi. problema e: cum? nu cred că e cineva care să nu aibă silă de ei...
dar, nici o manevră potolită n-o să-i potolească şi pe imbecilii ăştia! la un moment dat, trebuie ieşit în stradă! degeaba ne lamentăm - trebuie, CEL PUŢIN, să ieşim în stradă - numai că trebuie să fim mulţi de tot!

Dan Selaru spunea...

OK. Sa iesim in strada. O sa ne amendeze ca n-avem autorizatie. Trebuie sa ne infiintam. Ca partid nu putem. Ca? Ceva idei?

Anonim spunea...

Acum ti-ai gasit sa faci pe Che Guevara, cind cei mai multi vor sa se retraga in munti? :))

Nu cunoasteti pe nimeni la Rosal, Rebu etc? Contractati citeva masini cu gunoi si desertati-le la portile Casei AntiPoporului.

Vaca Verde spunea...

Ce Che Guevara? Asta cu Rosalul e buna. BTW, nu merge frate, te-am scos, te-am pus la loc nu pot sa dau drumul la feed. Ce sa fac?