sâmbătă, 25 octombrie 2008

Opţiune



Poza e luată de aici. Fiecare dintre partide încearcă în mod suav să ne facă o gaură-n cap şi să ne vâre o poveste. Pentru unii e necesară o singură gaură. Unii o să aibă câte partide sunt minus unu pentru că n-o să accepte o gaură de la UDMR şi una de la Româmia Mare. Cei mai mulţi din cei care se vor duce la vot o să aibă trei găuri. Majoritatea nu mai vor nicio trepanaţie şi o să stea acasă.

Cred că ar trebui să nu ne lăsăm trepanaţi dar să mergem la vot. Şi să votăm UDMR. Aşa cum a făcut Sibiul cu nemţii. N-avem destui nemţi dar avem suficienţi unguri.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule,

1. Si eu ma gindesc la votarea UDMR.
2. Dar nu ca solutie, ci ca PALMA mai eficace data politicianului roman.
3. Din nefericire, in afara de faptul ca, in Regat, nu stiu daca ungurii isi pun candidati peste tot, romanii se pare ca au un talent extraordinar in a transmite defectele lor natziilor celor mai diverse si cu valorile cele mai diferite de ale lor. Vezi povestile cu nemtii sau nordicii care vin sa lucreze in Romania si dupa un timp, nemaiavind putere/chef/rabdare sa lupte, incep sa preia stilul nostru (dau bacsis, nu mai respecta timpul altora=intirzie, etc.) La fel si cu UDMR - au aparut pe piata politica din Romania ca un vis de primavara, in comparatie cu romanii. Spun eu, care lucrez cu politicieni diversi de 18 ani. Eram under their spell: politicosi, bine imbracati, civilizati, punctuali, open-minded, etc. Pe masura ce a trecut timpul, au inceput sa preia manierele de Bucuresti si stilul celorlalti. Au devenit prefacuti, mitocani, mincinosi, fara principii. In timp ce ailalti au inceput sa invete sa se imbrace si sa poarte sosete care nu se termina la glezne, sa vorbeasca limbi straine, sa mimeze ca sint civilizati. Acum, aproape ca nu mai e distanta intre unii si altii. Ma doare inima sa scriu ceea ce tocmai am facut, eu am votat cu UDMR in 2000 si am convins si pe altii s-o faca.
Dar, ca punitziune pentru majoritari, merita votati ungurii, asa, de-a dracului, sa inteleaga si nemernicii astia un mesaj mai ferm.

Anonim spunea...

Daca vrem sa le dam o palma politicienilor, trebuie sa mergem la vot si sa ANULAM buletinele. Prezenta 100% ... valide 0%. Sa nu mai zica: "Cei care nu au venit, bla ... bla ... bla"
In felul asta vor vedea ca nu ii dorim si ca trebuie sa schimbe ceva.

Dan Selaru spunea...

Cineva trebuie sa conduca si tara asta.