luni, 3 noiembrie 2008

Sunt stânjenit şi nervos

Aici, echipa de imagine a PDL-ului m-a pus în blogroll-ul site-ului sub denumirea de blogosferă pedelistă. E şi Turambar acolo şi alţii.

1. Nu sunt sub nicio formă legat de partidul în cauză.
2. Nu s-a cerut vreun consimţământ.
3. Dacă s-ar cere nu l-aş da.

Cer oficial să fiu extras de acolo cât mai repede. Să pună mâna să scrie membrii de partid şi să nu se folosească de numele meu.

Dacă sunt împotriva lui Adrian Năstase nu înseamnă că sunt pedelist. Sau că sunt un susţinător al lui Staicu Mircea. Care a fost consilierul lui Adrian Năstase.

Cine e de la UDMR la Mizil?

Update: OK, vedeţi că se poate. Merci

22 de comentarii:

Anonim spunea...

Au actionat dupa principiul ... esti impotriva lor ... deci esti cu noi :)

Dan Selaru spunea...

Gresit.

Anonim spunea...

Te-au luat din RomanianHotBlogs, cred.

Dan Selaru spunea...

Acolo eram independent.

Anonim spunea...

RomanianHotBlogs e considerat blogosfera portocalie. N-am înţeles de ce. De la neroşu şi negalben la portocaliu e o distanţă lungă. Eu nu mă supăr, nu mă enervez, nu mă dernajează, stau în toate blogrollurile, de scris scriu tot ce vreau eu. Tineretul PDL m-a băgat şi pe mine la blogosfera portocalie. Numai să nu aibă surprize citindu-mă.

Dan Selaru spunea...

Ştiu, am de gand sa trag in PDL la fiecare prostie facuta.

Anonim spunea...

Da, te-au luat de pe romanianHotBlogs. Pe mine deja m-au dat deja afara de-acolo. Si nu..nu-s independenti, asa am crezut si eu initial, am acceptat sa fiu trecut acolo ca-l vazusem pe Bleen.
Ma rog, fiecare cu drumul lui, asta nu inseamna ca am ceva cu PDL, pur si simplu ii critic si eu cand o iau pe aratura

Dan Selaru spunea...

Te-a intrebat cineva ceva? Pe mine nu.

Anonim spunea...

da, am fost intrebat pe email daca imi dau acceptul sa fiu trecut acolo

Viq spunea...

E ciudat si neasteptat pentru mine ce spuneti !

Ce-i aia "independent" ?
Din momentul in care ai minimum doi neuroni ce discuta intre ei si un subiect de interes, ai o pozitie personala ce e imposibil sa fie exact la jumatatea drumului dintre doi adversari.

Ce-i aia "..m-au inclus.."...."nu mi-au cerut nici un consimtamant..".... samd ?????

Pe blogul meu pot sa-l includ pe Cornel Nistorescu la "Analisti de marca", pe LaptoStan la "Minti stralucitoare".... pe Adi Piticul la "Un presedinte pentru Romania"... si, de ce nu, pe Mircea Geoana la "Politicieni ce au schimbat istoria", daca atat ma duce mintea.

Ei saracii, n-au nici o legatura cu respectivele mele catalogari.

Si, evident, oricine poate face la fel.

Ce dracu, sunteti oameni seriosi.
Ba as zice, printre mintile cu cele mai multe arcuri electrice pe mm2.

E hazliu.

Dan Selaru spunea...

Domnu' meu plecand pe acest principiu eu, sa zicem Politia Romana, o institutie, pot face un blogroll in care sa te includ si sa pun deasupra lui definitia blogurile infractorilor.

Aici nu e vorba de tine. Aici e vorba de un partid politic in campanie electorala. Iar site-ul e oficial. Una sunt eu sau tu si alta un partid politic. Tu ma poti pune la rubrica de dobitoci, nu ma supar si asta e, ma considera unu dobitoc. Ok. Parerea lui, ce pot sa fac, e si vina mea, poate.

Dar un partid care ma include in blogosfera pedelista e altceva. Daca deasupra scria blogroll nu ma suparam.

Viq spunea...

Sau de ce sa nu apar pe siteul oficial al BCR la lista cu datornici ce nu-si platesc ratele, nu ?

Nu.
Pentru ca acolo, (la politie sau banca..) vorbim de incadrari in respectivele categorii in urma unor actiuni (chestie cat de cat obiectiva), iar acilea de aprecierea pe care cineva o face asupra unor opinii exprimate.
Apreciere subiectiva.
E a aluia, nu-i poti cere sa perceapa, priceapa si exprime altceva decat ce poate si vrea.
Zic si io.
Nu-i obligatoriu sa am si dreptate.

OK.
Esti nervos.
Am priceput.

Da' tot imi vine sa rad.

Dan Selaru spunea...

E diferenta intre categorisirea mea pe blogul personal al cuiva, are tot dreptul lui si pot raspunde la acelasi nivel si folosirea mea, ceea ce e cu totul altceva, in atingerea unor scopuri de catre o organizatie. Stiu ca multi s-ar gudura sa intre in blogosfera pedelista, nu e cazul meu, sunt prea batran sa ma mai prosteasca cineva cu chestii de astea. De ce nu e Elena Udrea.

Ca ala care m-a pus e un bou nu-mi spune nimic in plus decat ca nici cel mai rezonabil partid din tara nu e prea cinstit in demersurile lui. Ceea ce ma intristeaza in mod profund. Pentru ca respectivul cetatean a deprins deja insusirea lucrurilor altuia sub propria deviza.

Normal ca sunt nervos. Iarta-ma daca sunt exagerat.

Anonim spunea...

Dan,
nu esti exagerat deloc. Ai pur si simplu dreptate. Ala [echipadeimagine] este un blog oficial de partid. Si de aici decurge responsabilitate [sau nevoia de...].

Pe de alta parte sa stii ca in ceea ce priveste Romanianhotblogs baietii care au avut ideea au intrebat lumea. Nu vreau sa generalizez [pentru ca nu pot], dar cu mine au fost corecti: m-au intrebat la momentul respectiv. Si i-am refuzat politicos. After all, le citesc blogurile aproape in fiecare zi.

Dan Selaru spunea...

Acolo e treaba lor, nu ma deranjeaza ba chiar ma flateaza alaturarea. Dar pe un site oficial, de partid, e altceva.

Anonim spunea...

Viq, bineinteles ca exista independenti. Baietii de pe RHB sunt autodeclarati pedelisti. Orice actiune a PDL-ului sau a lui Basescu, ca fi trecuta prin filtrul subiectivului "eu fac parte din tabara asta". Iar asta cam se-ntampla cu toti cei declarati ca fiind pro nush ce partid. Se pare ca tu confuzi ca multi altii statutul de independent cu o neutralitate a parerilor. Eu ma consider un blogger independent, chiar daca recomand un candidat sau sunt contra cuiva. La mine imediat ai sa vezi cum il iau in brate pe unul pt ca in secunda doi sa-l arunc pe geam in clipa in care greseste. Dar asa ceva nu ai sa vezi la grupurile declarate pro partidul x. Ei merg deseori pana la capat cu echipa lor, dealtfel nu ai sa vezi stelist ca devine usor dinamovist.

Referitor la RHB, Dan si Bleen, nu va asteptati sa fiti pe situl ala si lumea sa nu creada ca n-ati fi pedelisti. Intr-un fel si asta il consider ca fiind un soi de furt de identitate, vezi un independent foarte bun, si il bagi acolo fara sa-i explici ca e site-ul pdl-ului. Da dom'le, sa-i explici negru pe alb, nu sa scrii acolo ca-s persoane independente. Pt ca nu-s. Sau ce-i asta, ma treci pe mine ca independent (si altii) doar ca sa iti confirmi textul ala cu independentii? Nu prea e o situatie normala, mai bine ar scrie clar ca e vb de PDL si cine vrea, ramane/intra pe site, cine nu, nu, fara nicio suparare.

Turambar spunea...

Cine spunea? Miron Radu Paraschivescu parca: esti echidistant cand esti injurat de toata lumea.

Pe mine ma distreaza. Ma rog, sunt si momente de turbare. Insa limpezimea si netulburarea sufleteasca se dobandesc si se incearca cu adevarat doar in momente de adversitate, nu'i asa?

:) :p :angel:

Dan Selaru spunea...

ASA E TURAMBARE, IN MOMENTE DE ADVERSITATE.

Anonim spunea...

Eu voi vota cu pnl. Insa i-am taxat pe blog pentru fiecare aberatie.

Fac consiliere pentru alegerile din 30 noiembrie (Dane, e clar ca tre sa dau berile alea) pentru 6 candidati din toate cele 3 partide principale. Sunt profesionist si ma dedic la fel de mult fiecarui candidat, nu conteaza optiunile mele intime.

Dane, ai inca o data dreptate ! Minte de matematician, ce sa mai discutam ! :D

Dan Selaru spunea...

Si eu i-am taxat indiferent de culoare. Si au schimbat pe site, deci ma bucur de efectul spuselor mele. Berea o bem mai incolo ca-s racit cobza.

Anonim spunea...

Sincer, cred o s-o bem in ianuarie sa ne dregem dupa sarbatori si pentru a comenta live jocurile ce se vor intampla dupa alegeri. ;)

Dan Selaru spunea...

Aprob pozitiv!