joi, 12 martie 2009

Roblogfest, o ruşine

Cine l-au adus pe cetăţeanul fără umor care a vorbit pe scenă considerând că face "stand-up comedy"? Omul nu a văzut nici măcar un episod din Seinfeld. O combinaţie de cocălar scatologic cu cititor sfertodoct de reviste glossy.

O jumătate de oră de suburbanism pe care Realitatea TV trebuie să şi-o asume şi să-şi ceară scuze, public. Pentru că public au făcut reclamă evenimentului. La fel şi Cotidianul.

Toată spoiala de decenţă de care trustul Realitatea-Caţavencu încearcă să dea dovadă s-a dus. Ca şi spoiala de inteligenţă a organizatorilor care au lăsat un asemenea specimen pe scenă, nu-s mai buni decât ştirile de la ora 5, doar mai vulgari. Sper ca Microsoft să se sesizeze că este asociat cu asemenea cetăţeni şi asemenea evenimente. Să văd dacă Realitatea pune înregistrarea pe site sau o să uite începutul "intelectual".

Bleen pentru că m-ai asociat cu evenimentul şi m-ai înscris ai de dat două beri. Ştiu că tu ai avut intenţii bune dar asta nu te salvează.

Şi pentru că pentru mine s-a încheiat evenimentul, mi-e ruşine că am fost asociat cu aşa ceva, vă urez noapte bună.

Roblogfest, o ruşine.

20 de comentarii:

Anonim spunea...

fusesi la roblogpesta fantasmagoriei tv? hahaha. scuze, dar nu ma pot abtine din ris. nu vreau sa fiu rau. de mult am renuntat la parangheliile internetului romanesc desi ar trebui macar profesional sa ma preocupe.

Dan Selaru spunea...

Nu, ma uitam pe net, atat de tampit sa ma duc pana acolo nu/s :-).

Unknown spunea...

n-am fost nominalizat, m-am bucurat nespus. si sunt acasa, fericit. :D

Dan Selaru spunea...

Sa dea berea Bleen.

Anonim spunea...

De cel putin 4 ani Interneticsul este jalnic. Dupa 2 esecuri am incetat sa sper in premiile online-ului romanesc. Oricare ar fi alea.

Dan Selaru spunea...

Eu sunt nou, n-am un an.

gabriela spunea...

Ce-i aia Roblogfest? :D

Dan Selaru spunea...

Esti perfect informata, fara ironie. :-)

Turambar spunea...

Singurul lucru cu adevarat important in aceasta fraza este ca Bleen trebuie sa dea bere.

Auzi, bre? Bere. Nu te ascunde. Arata'te la fatza, frate Jiene. Cu bratzele pline de sticle, frate Jiene. Eteria te vrea generos.

:)

Dan Selaru spunea...

Facem o adunare, tu ai o sticla de tuica scotiana, Ion 4 beri, Bleen 2. EDeja e nasol.

Unknown spunea...

eh hai hai. vin cu vin. zau.

Dan Selaru spunea...

S-a marcat.

Anonim spunea...

D-acord RBF SUXX

Anonim spunea...

Ştiţi ce? Decât la bere (îngraşă), nu mai bine vă invit la un spectacol de stand up comedy? Ştiu eu unu tare de tot, Tibi Neuronu. O să vă tăvăliţi pe jos de râs.

Anonim spunea...

a fost un experiment, eu nu am fost la standup niciodata si tipul mi-a fost recomandat. nu esti singurul care se plange de prestatia lui insa am auzit si pareri pro de la oameni care au gustat. anyways, thanks for the feedback

confruntadurerea spunea...

Stii ca ti-am promis o lectie. Ei bine, lectia este cea ca eu am facut in asa fel incat sa nu mai am dezamagirile pe care le ai tu. E o lectie pe termen lung si o lectie care a avut nevoie de mult timp pentru a fi pregatita. Acum nu mai sunt deloc incrancenata. Uneori atitudinea nu trebuie diluata. Daca vrei cu adevarat sa iesi dintr-un rahat. Eu chiar am vrut.

Si as fi putut pune acest comment la oricare din ultimele tale post-uri.

Si as fi putut sa tac daca nu as fi considerat ca esti un tip destept care merita mai mult decat uzura fleacurilor si impresia ca le limpezeste si ordoneaza.

Dan Selaru spunea...

@dragos np, asta e, toata lumea se pacaleste cateodata, am auzit si eu ca face sali pline. Tu aveai datoria sa verifici.

@confruntadurerea Lucrurile sunt mult mai complicate decat par pe blog in viata mea. Stiu ca ai dreptate dar numai intr-o explicatie personala ti-as putea da niste argumente logice. :-)

gabriela spunea...

Acuma stiu ce-i Roblogfest. O chestie dupa care toata lumea vrea sa se imbete :D

confruntadurerea spunea...

@Dan: eu astept o discutie personala cu tine. Am inceput de vreo cinci ori un mail catre tine inainte sa plec, am vrut sa iti spun ca astept sa discutam personal si ca sper sa ne vedem, sa ne cunoastem. Nu s-a schimbat treaba asta. Pana atunci, te salut cu respect autentic.

Dan Selaru spunea...

Gabi - de acum e o chestie la care sa te imbeti inainte.

confruntadurerea - trimite mailul ala asa cum e, respectul e reciproc