luni, 13 aprilie 2009

Cuplul de aur al politicii naţionale

"Vadim „nu este barbat“, „un mincinos“, iar daca ar fi sa-l intalneasca la vreo televiziune, l-ar scuipa, l-ar injura si ar pleca. „Papagalul“ de Vadim nu-si va duce partidul in Parlament, a afirmat presedintele PNG. „El crede ca poate sa ma faca cum ii vine lui la gura, si sa se dea mare ca e pamfletar. Mie nu mi-e frica de el si spun ce stiu. E un mare mincinos de care lumea s-a saturat“, a declarat patronul Stelei."

"N-am ce vorbi cu derbedeul ăsta. Să-l ia mama dracului de hoţ care a vrut să-mi dea un milion de dolari să-l bag în parlament, vagabondu’ dracului! Eşti un rahat cu ochi, vagabondule!"

"Ăsta nu e sănătos mintal. Într-adevăr, eu am fost acolo la el, la partid. M-am gândit să fac o coaliţie cu el şi apoi să-i fur partidul ăla al lui. Ce credeţi, că voiam eu să mă fac tovarăş cu Vadim Tudor? Dacă e idiot şi prost... Am să-i rup botu"

"Moarte banditului Gigi Becali!”, cu adăugirea „fireşte, din punct de vedere politic"

"E posedat de diavol. E nebun. (...) O să încerc să îl scot din viaţa politică, să scap România de acest cancer veninos care se numeşte Vadim"

"Este studiat de medici de la Spitalul 9. Are pupilele mărite şi are un comportament deviant. Ce caută ăsta în societatea noastră? El va intra la puşcărie. (...) El este un fost bişniţar de mahala. (...) Un putregai. (...) Când termini la 20 de ani, ai 4 la română, eşti corijent la matematică, nu mai poţi să ai pretenţii că eşti Mihai Viteazul"

"Daca nu-si vede de treaba lui, o sa spun eu despre el. O sa aduc oameni care or sa spuna ca cerea bani ca sa-i bage in Parlament. E bolnav psihic si noi nu putem lasa tara pe mana unui bolnav psihic."

"Omul asta fabuleaza, nu e sanatos. Daca el traieste cu cainii in casa si cu pisicile si vorbeste cu ei, are 25 de caini in apartament. Ce sa facem cu omul asta?"


Chiar se merită unul pe celălalt. Descrierile sunt foarte exacte. O alianţă care o să ducă de râpă Parlamentul European dacă, Doamne fereşte, ajung acolo. Şi sondajele par să-i ducă acolo.

Doar o discuţie de acest gen în plen şi putem să ne luăm adio de la orice urmă de consideraţie pe care o mai avea-o cineva în Europa pentru România. De pildă o discuţie cu Elena Băsescu despre tarifele de roaming.

De aici, aici, şi aici. Poza de la Guri Spurcate.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pe ei ii meritam !!

Claudiu MINEA spunea...

Vadim si Becali pot fi asa cum spuneti. Dar ei n-ar avea decat o audienta marginala daca Boc, Pogea si ceilalti, pe de o parte, si Geoana si clica, pe de alta, nu ar fi promis cate in luna si stele, pentru a uita totul dupa alegeri.

Cu ce e mai breaz Boc, care spunea inainte de alegeri, referitor la salarizarea profesorilor, "guvernul sa aplice legea sau sa plece", iar acum a uitat complet subiectul? Si lista ar putea continua cu zeci de exemple...

Anonim spunea...

avem exact ce meritam. nu cred ca publicul lor e sensibil la astfel de argumente. psd+pdl e exact acelasi lucru.