vineri, 10 aprilie 2009

Protestez

"Că în general autorităţile ( locale, centrale) ne iau de tâmpiţi nu e o noutate. Nu mă mai aştept ca cei care sunt aleşi sau numiţi şi plătiţi să îşi facă treaba în pătrăţica lor, să fie responsabili şi dacă nu fac bine, măcar să nu facă rău.

Mi-e clar, de multă vreme că totul funcţionează anapoda în societatea asta unde totul (hai, aproape totul...) se reduce la grupuri de interese, dar NU VREAU să fiu agresată zi de zi chiar acasa la mine! Cred că trebuie să mi se dea posibilitatea de a alege daca vreau sau nu să primesc o informaţie, fie ea chiar de interes general. O să vă explic de ce m-au apucat dracii ăştia şi PROTESTEZ: de la începutul săptămânii, zilnic, de dimineaţă (de pe la 9, cred) până seara târziu, trece, de...muuuulte ori, maşinuţa din poză cu ditamai megafoanele şi îmi urlă în cap că nu-ş' ce rahat de târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte e la noi în cartier.

Ok, bun, înţeleg că tre' să îşi vândă şi ăia marfa, tre' să îşi ia cine şi-o lua nişte şpăgi să dea autorizaţii pentru o aşa mizerie (pentru că în 4 zile de târg se face un jeg de nedescris în zonă), înţeleg afişele, fluturaşii, pliantele, dar am dreptul să nu intre ăia cu târgu' lor în casa mea când vreau să dorm, când muncesc, când fac baie, mănânc sau vreau să stau pur şi simplu doar cu piticii din capul meu!

Nu ştiu cine le dă voie să facă asta, dar nu-i normal! Îmi ajung vecinii nesimţiţi care nu au nicio prblemă în a-şi arunca jegurile de la etaj, mitocanii care îşi ambaleaza motoarele fix sub geamul meu, babele care cresc câini cât pentru o stână în casă şi le dau drumu' să îşi facă nevoile în grădina blocului, într-un cor de lătrături la 6 dimineaţa, nu am nevoie şi de coloana sonoră a autorităţilor sectorului 6 (Primărie, Prefectură, Şcoală de fete, ce naiba o fi...).

Şi, credeţi-mă, locuiesc într-o zonă despre care se spune că "e civilizată". Pe dracu civilizaţie!"

PS Textul e luat de aici şi acţiunea se petrece în Drumul Taberei.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Au nevoie de sprijinul nostru!
http://www.youtube.com/watch?v=3qjNZXG-Up8&eurl=http%3A%2F%2Fcodexpolitic.us%2F2009%2F04%2F10%2Fvideo-viral-de-moldova%2F&feature=player_embedded

Anonim spunea...

SUBSCRIU! A trecut și prin sectorul 3. Nu m-am dus, chiar dacă putea fi interesant. Cel puțin putem boicota porcăriile astea.

Sakura spunea...

Şi în Reşiţa procedează identic. Credeam că esate doar o apucătură locală a textilistilor, dar se pare că nu. La târg am fost odată, de ajuns să văd că nu merită efortul.