sâmbătă, 16 mai 2009

Mircea Vanghelie sau Marian Geoană

Joi, 14 mai 2009, apoteotic, sprijinit de corifeii partidului, Mircea Geoană s-a lansat a treia oară în campania prezidenţială, care începe peste 6 luni. În ritmul ăsta mai putem avea parte de vreo 4 lansări.

Am priceput. Mircea Geoană candidează la Preşedinţia României. E imposibil să votezi un asemenea personaj. Ridicol până la limita penibilului. Ion Iliescu o ştie. De aia a avut nevoie de un sfert de oră până să-l declare, nu fără ironie, candidatul partidului.

Lozinca lansării, ca şi la PNL, "Jos Băsescu!". Exprimată în cel mai josnic mod cu putinţă de Adrian Năstase. Personajul cel mai lugubru al politicii româneşti, a reuşit să-l depăşească şi pe Ion Iliescu.

Cele trei lansări precum şi alte fapte m-au convins să nu-l votez chiar dacă ajunge cu Nati Meir în turul doi.

Motivul nu este el, este Marian Vanghelie, omul providenţial al PSD-ului. Viitorul om de lângă scaunul preşedintelui.

Interviul halucinant dat de Marian Vanghelie ziarului Gândul m-a convins că Geoană este mult mai periculos pentru România decât Nati Meir sau Gigi sau Vadim.

"Dar peste zece ani mă văd în orice poziţie. Luaţi-mă în calcul atunci. Acum nu mă grăbesc. Dar în acest interval, uitându-vă pe harta României, puteţi fi sigur că pot ocupa orice tip de poziţie."

Cei trei sunt un grup de păcălici politici. Mircea Geoană se sprijină pe Marian Vanghelie care acaparează, conştient fiind, puterea în PSD, Geoană e doar o imagine a viziunii pentru România pe care o are Marian Vanghelie.

Nu cred că România, cu toate păcatele ei, merită atrocitatea de a fi condusă de un interpus al lui Marian Vanghelie.

Nena - 99 Red Balloons Lyrics - Watch the top videos of the week here

2 comentarii:

vocea lui cotimanis spunea...

Un om liniştit… o viaţă liniştită… un blog spumos… pînă cînd… omul s-a operat de boala lui băsescu… nu îşi regăseşte liniştea… vrea rrrrăzbunare… dar trăieşte un miracol. “Miracle!”
Astăzi, pe http://bleen.ro/, după ştirile zoso.ro

Anonim spunea...

Vanghelie Prim ministul romaniei!! sa ne traiti!