duminică, 21 iunie 2009

Scrisoare deschisă către Nicolae Văcăroiu

Domnule Nicolae Văcăroiu, în calitatea pe care o deţineţi de Preşedinte al Curţii de Conturi, vă solicit (nu se pot depune petiţii pe site-ul instituţiei pe care o conduceţi) să verificaţi situaţia financiară a Ministerului Tineretului şi Sportului.

În ultima perioadă o sumă de mijloace media conduc o campanie de presă împotriva Ministrului Monica Iacob-Ridzi, aceasta este acuzată de achiziţionarea de servicii mult supraevaluate precum şi de achiziţionarea de servicii care contravin legii.

Deoarece o campanie de acest gen aduce grave atingeri Statului Român vă rog să dispuneţi un control care să limpezească această situaţie.

21 iunie 2009
Cu respect
Dan Şelaru

2 comentarii:

adi spunea...

Faptul ca a iesit atata scandal pentru 650K nu e decat o dovada ca PDL nu prea fura.Lucrurile si sumele astea fac parte din pierderile colaterale ale democratiei occidentale.
O privire mai atenta la bugetul "Cerbului de Aur" ar putea crea impresia ca acolo au cantat Pink Floyd cu U2 in deschidere. Daca dupa 6 luni de mandat asta-i tunul dat de PDL, o propun pe Madam Ridzi in board-ul Fundatiei Maica Tereza. Cu 650K , pe vremuri, nu treceai nici de secretara soferului lui Miki Spaga sau Dorin Marian.
PS.Chiar il respecti pe Nea Nicu?

MindCrusher spunea...

Din punct de vedere legal suma nu conteaza in stabilirea unui verdict ci poate doar in stabilirea pedepsei. Noi ca popor trebuie sa invatam ca nu exista furt mic ci doar furt. Cine e prins ca a gresit trebuie sa suporte rigorile justitiei, fie ea oarba doar partial.
PS. O alta problema a noastra este ca nu tratam cu respect institutiile statului. Nu conteaza persoana ci institutia.