luni, 22 iunie 2009

Un bun început de săptămână



Sper că nu mai este necesară nicio dovadă a faptului că alianţa celor două măreţe partide de la guvernare are un singur scop. Împărţirea banilor Statului, conform algoritmului de ei ştiut, cui trebuie. După şedinţa PSD din care s-au "scurs" importante aprecieri la adresa PDL, cu răspunsuri pe măsură ale acestora din urmă, cred că finalul actualei coaliţii e aproape.

PSD-ul a înjurat PDL-ul dar nu a avut nici cea mai mică intenţie să spună ce ar face dacă PDL-ul ar zbura de la guvernare, ce plan de guvernare are. Ce planuri are PDL-ul pentru ţara asta am văzut de la madam Ridzi şi de la Iosefini Berceanu. Pogea s-a transformat din ministru într-un oracol care ne comunică rezultatele crizei, am ajuns la -6.5 procente din PIB "creştere" economică. Şi s-a apucat să renegocieze deficitul bugetar cu FMI.

Umblă vorba prin târg că destul de repede o să dăm 5 miliarde pe avioanele multirol. Şi că o să luăm de la licurici. De ce oare acum şi de ce de la licurici că până în 2012 mai e? Răspunsul în noiembrie. Doar umblă vorba şi reportaje la tv.

În rest stăm bine, băncile-i iau lui Pogea 11 procente dobândă, producţia industrială a căzut cu peste 10 procente pe T1, 40 de procente din recolta de grâu sunt compromise. Dar ce sărbătoare am avut de 2 mai!

Cum se întâlnesc în Guvern azi cei din cele două partide, cum se privesc? Cum stau la aceeaşi masă şi iau decizii în consens? Cum se adresează Nica lui Boc? Bă, ţăşti - bâşti?

Pot să vă comunic de acum că nu rezistăm economic până la alegeri cu Guvernul ăsta şi dacă nu pleacă repede nici nu mai contează cine vine.

Vorba lui Boda, mai bine l-ar pune Prim Ministru pe Patriarhul Daniel. Poza e de la Dee.

4 comentarii:

Alpert spunea...

Totusi parca mafia rosie s-a inteles mai bine cu mafia portocalie la guvernare datorita structurilor mai experimentate in...rapt, decat mafia galbena cu mafia portocalie. Mafia galbena are impresia tot timpul ca e furata si e mai agresiva din acest motiv.
Oamenii au inteles cum sta treaba cu cele trei grupari si din acest motiv 3/4 din ei nu mai vin la vot. ;-)

niku_elektriku spunea...

asa, bre, datzi'i n'ainte cu absenteismu', ca voteaza iei pentru voi...
da' sa nu care cumva sa spunetz si pe cine avantajeaza asta, ok
http://www.cotidianul.ro/cuscrul_lui_geoana_este_soacra_lui_voronin-88998.html

gabriela spunea...

Cel mai mult imi place eticheta de la postul asta :D

Dan Selaru spunea...

Habar n-am cine cu cine se intelege mai bine. Eu sunt pentru mersul la vot. Am peste 100 de postari cu eticheta asta. :-)