miercuri, 23 iunie 2010

Honni soit qui mal y pense

"Preşedintele Iliescu a încetat să mai fie un preşedinte echidistant. Este un preşedinte al PSD şi nu suntem dispuşi să avem comportamentul unor partide care se prezintă la Cotroceni pentru a servi drept adăpost pentru încălcările constituţionale pe care le-a făcut"

"Ion Iliescu s-a implicat intens în activităţile electorale desfăşurate de candidaţii PSD pentru alegerile locale, fără a ţine seama că legea fundamentală impune echidistanţă şi neutralitate. După alegerile locale, Ion Iliescu n-a avut nici o ezitare să se amestece în criza din PSD, justificându-şi demersurile prin afecţiunea şi ataşamentul faţă de partidul pe care el l-a înfiinţat"

"Nu ne aşteptăm ca Ion Iliescu să devină un preşedinte constituţional în ultima săptămâna de campanie, dată fiind convingerea şi încăpăţînarea cu care se pretinde mai presus de lege. Îi sugerăm însă lui Ion Iliescu să nu mai aştepte obedienţă şi complicitate din partea unei opinii publice săturate până la refuz de sfidările preşedintelui"


Să-ţi fie ruşine, Ion Iliescu!



PS Cine sunt autorii citatelor de mai sus? Contează? Aici e răspunsul.

4 comentarii:

dromichaetes spunea...

Dan Selaru, sa-ti fie rusine! Te ocupi de chestii total neimportante pentru tara! In plus, dezinformezi si manipulezi pentru ca Ion Iliescu se intalnea cu pesedistii lui pentru a patrona sistemul ticalosit mai bine, pe cand Traian Basescu discuta cu PD-L pentru a salva tara de la ruina, pentru a reforma statul si pentru ca romanii sa traiasca bine.

DanBruma spunea...

Iliescu era neechidistant cu scopul de a imbuiba sistemul ticalosit pe cand Basescu e neechidistant cu scopul de a imbuiba poporul. Diferenta mare totusi :)))) Doua actiuni identice, dar cu scopuri total opuse. Chestia este ca Iliescu a reusit pe cand Basescu nu reuseste. A doua mare diferenta dintre cei doi. Sa-ti fie rusine, Dan Diaconescu!

Adrian T spunea...

Asa sustinea Basescu in 2004 cot la cot cu Stolojan refuzand invitatia lui Iliescu la Cotroceni. Au aparut in mai multe publicatii in acea vreme:
http://www.curierulnational.ro/Politic/2004-07-13/PNL+si+PD+refuza+sa+participe+la+consultarile+de+la+Cotroceni

De acord cu DanBruma.
Iliescu avea nedeclarat "scopul de a imbuiba sistemul ticalosit" dar a sfarsit prin a "imbuiba poporul".
Basescu are scopul declarat "de a imbuiba poporul" si reuseste sa "imbuibe sistemul ticalosit".
Cate ceva le-a iesit la fiecare. Cam dupa "chip si asemanare".

Dan Selaru spunea...

Sunteti tendentiosi si rai. Sa va fie rusine!