luni, 30 august 2010

N-o să-l transformi niciodată pe Ali Baba în Albă ca Zăpada

Sebastian Lăzăroiu a luat-o razna. Cel puţin acum, PSD are în jur de 35, PNL are peste 20, PDL puţin sub 20, UDMR, ca de obicei, 7 iar restul de 15-18 procente se duc pe la Tribun, în niciun caz la UNPR, iar de Bartidul Boborului nu putem să spunem că trece pragul electoral cu mult, cu mult mai puţin decât marja de eroare. Sunt o grămadă care habar n-au ce să voteze, aşteaptă găleţile.

Cred că-s mai credibil decât el, sondajul e făcut pe 2 inşi cu marja de eroare de sută la sută.



Pentru noi, neiniţiaţii, adevărul e că se pune de un nou partid, că UNPR-ul e varză, acum fac unul praf. Petarde pentru fraieri. Clipul e mai credibil decât palavrele lui Lăzăroiu.

5 comentarii:

Ionut spunea...

Cum domnii de la Blogary se pare ca m-au mirosit ca sunt un dusman al poporului si al interesului national si nu mi-au publicat comentariul, poate mi-l accepti tu:

"Vai, vai, deci vine Dan Diaconescu si ne mananca pe toti! Am scapat ca prin urechile acului de Vadim, am scapat cu mari emotii de Vantu, acum cine mai apara natia de balaurul cu Rolls Royce?? Trebuie sa apara de undeva un domn ofiter sub acoperire care sa isi asume sarcina de a salva natiunea de la oprobiul Europei, asa cum au facut-o batranii Iliescu si Basescu la vremea lor!

Cumva domnul Ungureanu de la SIE?

Mi-ar place sa cred ca PSD-ul are sub 35% dar e prea gogonata, sorry."

Scriam chestia asta pe la 4, cica e si acum "in asteptarea moderarii". Oare o fi sedinta mare acolo? Sa le trimit niste cafea, din banii furati de la popor?

Anonim spunea...

UBUNTU 10.4. Un Linux prietenos. Se poate testa/instala in paralel cu Win OS, de pe CD/DVD sau USB stick. Asistenta online e pe intelesul tuturor http//ubuntu.com. E free, nu costa nimic, nada, zero:)))))

Pongo spunea...

Dane, cum poti sa te uiti in gura unui personaj atat de afundat in itzele puterii de la cotroceni decat intrebandu-te ce intentie i-a generat spusele?

Dan Selaru spunea...

Nu stiu ce urmareste. Imi scapa.

Pongo spunea...

Ar trebui sa vedem de ce le este frica. Ce ar putea sa i-i deraieze. Deocamdata nu e nimic clar, practic fara o razmerita in pdl nu cred ca au "sanse" sa plece.

Poate insa Lazaroiu stie ceva ce noi nu stim. Si de aia ii e frica