luni, 4 iulie 2011

Mai traversăm multe ape curgătoare

Ce e ăla BAC?

BAC ~uri n. Ambarcație plutitoare de formă plată pentru transportul de oameni, vehicule etc. de la un mal al unei ape la celălalt; pod umblător. ~ cu motor. - fr. bac

Depăşim nivelul traversării de ape curgătoare şi revenim la sistemul educaţional din România, care e sublim dar lipseşte cu desăvârşire.

Credeţi că sunt buni de tinichigii sau de ospătari cei căzuţi la bacalaureat? Sigur, nu! De fapt sunt buni de muncitori necalificaţi. Şi asta e valabil şi pentru mulţi din cei cu studii universitare sau chiar cu doctorat.

Concluzia e simplă. Poporul român o să culeagă căpşuni sau o să şteargă la cur bătrânii Europei. Iar ăia care o să pună mâna pe carte o să ajungă tot în Europa Occidentală pentru că aici o să fie un deşert intelectual.

Cine e vinovat nici măcar nu mai contează.

Ce e trist este că majoritatea nici nu realizează ce se întâmplă. O să ne pierdem într-o hărmălaie penibilă vorbind despre ambarcaţiuni plutitoare cu fund plat, nu ca al modelelor naţionale, bombele sexy.

6 comentarii:

Ștefan A. spunea...

Daca aia din poza e o bomba sexy , eu sigur voi ajunge noul papa in Italia . :)
Cum scriam si la Theophyle , poate politicienii mioritici au un gind ascuns , inconfesabil . Crearea omului nou , cretin si asistat social .

Dan Selaru spunea...

Vezi ca habar nu ai, asta e pseudonimul duduii din poza.

Ștefan A. spunea...

:lol:

alex@formidabilii.org spunea...

Nu stiu daca e sexy, dar bomba sigur e.

Pongo spunea...

Nu e bomba, e pocnitoare cel mult.

O femeie spunea...

drama e ca nu sunt buni nici la munca necalificata. Nu au muncit in viata lor, tinta a fost sa fure (copie), merge si asa; nu au vazut munca nici la profesori, nici in familie. Ce repere au?