miercuri, 12 octombrie 2011

Tanti Secu se întoarce

Securiştii de modă nouă, de fapt tot ăia vechi, încearcă să devină organe de cercetare penală. Mişto.

PS S-a întors în ţară Moni Columbeanu. Adică Gabor.

9 comentarii:

alex@formidabilii.org spunea...

LOL.

Pai...daca e sa ne luam dupa Cartianu... la inceput a fost armata, acum s-a intors Secu. Si chestia asta pe care o prezinti tu cam are sens in contextul respectiv.

PS: Moni ce face, e bine? :)

Dan Selaru spunea...

E bine, e bine.

alex@formidabilii.org spunea...

Puteai sa zici si tu Monica Gabor (ca tot rimeaza cu Secu). Shame on you, si te mai dai cunoscator :)

Gamma spunea...

Nu ma oripilez de loc . Sistemul judecatoresc de acum e tot un secu dar al mafiei transpartinice. Mare paguba daca apare un secu al politicienilor , e mai bine chiar , pe astia poti sa-i schimbi. Altfel o sa reactionez in schimb daca nu mai pot schimba politicienii .

Unknown spunea...

you are invited to follow my blog

jullius spunea...

hmmm... apare secu' exact cand a venit monica.....stranie coincidenta.... :)

i-conomics spunea...

Va recomand sa cititi articolul AUTOCORUPTIA http://abciconomics.blogspot.com/2011/06/autocoruptia.html

Cea mai mare sursa de "coruptie" in Romania este AUTOCORUPTIA si nu banii sau mita primita de uscaturile aferente ori carei paduri. Autocoruptia este acel act exercitat de un magistrat impotriva vointei si constinei sale si mai presus, impotriva legii, cauzat de pseudo santajul efectuat de toti cei ce se afla la putere prin intermediul institutiilor statului subordonate politic precum servicii secrete, procuratura, ANI, CSM, etc. Teama magistratului de ce ar putea pati daca emite decizii neconforme cu vointa puterii politice genereaza in cazul celor slabi de inger AUTOCORUPTIA; decizii gresite, si impotriva interesului omului de rand.

Logosfera.ro spunea...

In traducere libera: ori ne omoara ei pe noi ori noi pe ei. Eu cand zic ca nu se va schimba nimic pana in capetele astora nu se vor infige furci si topoare nu ma credeti.

Asteptati... se mai strange latul, mai ajunge cutitul la os si-o sa explodeze iar mamaliga. O sa fie condamnati unul, doi pentru subminarea economiei/justitiei/linistii etc si-o luam de la capat... ei tot acolo, noi tot aici.

Bayazid spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.