duminică, 24 august 2008

Muşte pe căciulă

Două fapte mi-au atras atenţia în ultimele două zile. Noua idee politică a lui Mircea Geoană, să intre şi şeful opoziţiei în CSAT şi declaraţia de presă a Monăi Muscă.

De ce vrea Geoană să intre şeful opoziţiei în CSAT? N-am idee. Să zicem că pierde alegerile parlamentare. Atunci o să-l belească pesedeii, n-o să mai fie şeful opoziţiei, nu se va da în stambă prin CSAT. Să zicem că le câştigă. O să fie prim ministru şi deci membru de fapt al CSAT. Şeful opoziţiei o să fie Boc. Adică un membru al PDL şi apropiat al preşedintelui Băsescu.

Cred că faptul că i-au pus parlamentarii musca pe căciulă cu votul pro Năstase l-a adus în situaţia de a inventa subiecte. Cred că e vară şi căldura-şi spune cuvântul. Nu înţeleg eu sau nu înţelege el?

Mona Muscă a evitat să-şi pună în cap tot PSD-ul cu Geoană cu tot. Le-a suflat scandalul. Oricum se vorbeşte prea mult despre acest subiect. Dacă era acceptată sau candida pentru PDL imediat se punea egalitate între mizeria dintre partide, acum sub preşul PSD e Năstase, la PDL aşteptăm.

Geoană e cu musca pe căciulă, Muscă a evitat să fie cu Geoană pe căciulă.

PS Nea Nelu i-a zis ca mine marionetului Geoană despre modificarea Constituţiei, ce viziuni politice comune avem

Niciun comentariu: